SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bayramdan kalanlar
7.05.2022

Tek Adam rejiminin destekçisi partiler, bu bayramda da bayramlaşıyor gibi yapıp kendilerini kandırdılar. Bayramlaşma törenlerinden önce karşılıklı

“İyi Niyet” mesajları gönderildi!

İlk mesaj AKP’den geldi; “Dangalaklar!”

Yanıt Ana Muhalefetten; “Dangalak sizsiniz. Dangalak babanızdır!”

Yanıta yanıt; “Sizler kahpe adamlarsınız. Biz Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız!”

Yanıta, yanıta yanıt; “Dünyada kahpelik bitse, siz icat edersiniz, yobaz herifler!”

Bayramın ikinci günü karşılıklı ziyaretler yapıldı; “Hayırlı Bayramlar! Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Erdoğan’ın da selamlarını getirdik, bayramınızı kutluyor!”

Ev sahibi parti; “Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bizim Genel Başkanımızda sizlerin bayramınızı tebrik ediyor. Beyefendiye selamlarını iletmemizi emrettiler!” (Not; DOĞRU Parti olarak böyle bir komediye ortak olmuyoruz. Herkes evinde ailesi, dostları, akrabalarıyla bayramını kutluyor!)

Ziyaret bitti ve hepsi devletin arabalarına bindi ve az önce ziyaret ettikleri insanlara tekrar dangalak diyerek  küfre başlayıp, rahatlamış olarak partilerine döndüler. Kaliteye bakar mısınız?

UYANIK TÜSİAD

Erdoğan, hiçbir ekonomistin akıl erdiremediği, “Nebati-Şahap Ekonomik Programını” eleştiren TÜSİAD için şunları söyledi; “Bunlar bizim zamanımızda bu paraları kazandılar, şimdi utanmadan konuşuyorlar!”

Erdoğan’dan önce TÜSİAD mı vardı? Yoktu! TÜSİAD’ı da Erdoğan kurdu!

Benim yaşımda olanlar hatırlarlar. Rahmetli Vehbi Bey el arabası tezgahında “Çengelköy Hıyarı” satar nafakasını çıkarırdı.

Ya rahmetli Sakıp Ağa, akşamdan bayat simitleri toplar, gece buhara yatırır, sabah taze diye insanlara satardı!

Ne zaman ki 2002’de Erdoğan başa geldi, Allah TÜSİAD üyelerine yürüyün ya kullarım, dedi. Devlet ihalelerinin hepsini “Kapalı İhale” yapıp kaptılar. Vergiden muaf vakıflar kurup, milleti dolandırdılar. Kupon arazilerden trilyonları götürdüler.

Yetinmediler, IŞİD denen alçakların kaçak petrolünü çocuklarına damatlarına sattırdılar. Terör örgütlerine silah satışı yaptılar. Devletin elemanlarını kaçakçılıkta kullandılar. Gözleri doymadığı için, uyuşturucu ticaretine başladılar. Bazen sersem sepelek dolaşan TÜSİAD’çıları görüyorsunuz ya, işte onlar mal taşırken “duman altı” olanlar!

Yaa uyanık TÜSİAD’çılar sizi!

Buldunuz cillop gibi ekonomist başkanı hepiniz zengin oldunuz, şimdi adamı beğenmiyorsunuz ha görürsünüz siz, görürsünüz…

AZİZ TÜRK MİLLETİNE

Ülkemiz soyuldu. Kurucu Önderimize en ağır hakaretler yapıldı. Cumhuriyetimizin tüm değerleri çiğnendi. Yargı Bağımsızlığı, Hukuk Devleti çöktü, Adalet öldü.

Doğruluk, dürüstlük, helal kazanç, emeğe saygı bitirildi. Hırsızlık, ahlaksızlık, yalancılık, mala çökme, mafyacılık, vatana ihanet, dini ticaret aracı olarak kullanmak, haram yemek en itibarlı meslekler oldu.

Tüm bunlar olurken sen susmayı, seyretmeyi tercih ettin!

Bırak iktidarı uyarmayı, muhalefeti bile ikaz etmedin. Sana “Cambaza bak” dediler, bu arada senin elindekini alıp, seni açlığa mahkum ettiler. Sanki, Cumhuriyet- Demokrasi- Özgürlük- Çağdaşlık- Vatan Bütünlüğü sana gerekli değildi!

Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir millet, Devlet kurup onu tebaa olmaktan kurtarıp birey olmayı armağan etmiş kurucu önderine küfrettirmez, küfreden densizin de ağzını yırtar!

Sen sustun, hala da seni İran benzeri “Ümmet Çukuruna” atacak, seni köle yapacak, kadını eve kapatacak AKP denen organize suç örgütüne %20-25 oy veriyorsun!

Sana, bizlere görev verirsen evlatların olarak öncelikle neler yapacağımızı anlatalım;

20 yıllık soygun ve ihanet döneminin siyasetçi-asker sivil bürokratlarına, yandaş işadamlarına tepelerinden tırnaklarına kadar hesap soracağız. Senin olanları, geri alıp hazineye bırakacağız. Sığınmacıların tamamını üç ay içinde ülkelerine göndereceğiz. Yapamazsınız diyen, engellemeye kalkan devlet olursa, sığınmacıları onlara göndereceğiz.

AKP’nin yaptırdığı 3 adet Saray’ın girişine, “20 Yıllık İhanet Müzesi” dikeceğiz.

Kim iç-dış düşmanlarla hangi anlaşmaları yapmış, adalarımız nasıl Yunan’a peşkeş çekilmiş, Türk Milleti nasıl soyulmuş, 10 Milyon Arap eşkıyası nasıl ve hangi amaçla ülkeye alınmış, muhalefet partileri nasıl dolaylı destek vermiş, tüm belgeleri ve mahkeme kararları buralara konacak. Ortaokula başlayan her çocuğumuz bunları görecek, okuyacak, bilecek.

Sonra, referandum yapıp bir soru soracağız;

“Bu eşkıya takımının isimleri, resimleri tüm vatan sathından silinsin mi?”

Eğer, evet silinsin dersen, bu yirmi yıllık utanç dönemini tarihten-kitaplardan-hafızalardan sileceğiz.

Şimdi düşünme sırası sende Aziz Türk Milleti!

İster AKP-MHP-Destici-Perinçek ittifakına oy verirsin, ister bunların alt kopyası olan Millet ittifakına!

Yok ben artık rahat olmak istiyorum, çocuklarımın özgür, zengin ve çağdaş bir dünyada yaşamasını istiyorum dersen, DOĞRU Parti emrinde.

Sen ne dersen o olacak!

Takdir de, karar da, gelecek nesillere hesap vermek de artık senin işin…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap