SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok Zengin ve Çok Soylu
10.05.2022

Öyle ilginç bir atanmış İçişleri Bakanı var ki, bizzat kendisi güvenlik sorunu haline gelmiş! Adam T.C Devletinin bir bakanı mı belli değil.

Devletin kırmızı plakalı makam otosuna bindiğine göre bakan olabilir!

Sözlerini alt alta yazıp okuyunca, bu sözleri söyleyenin, aklına sahip biri olduğunu kim iddia edebilir ki?

Ne diyor çok zengin, çok soylu Sülo;

“15 Temmuz’da YARIM KALAN İŞİMİZİ tamamlayacağız. Çok net söylüyorum. Kaos planı çıkaracaklar ya! Hepimiz bekliyoruz. Bak şuramızdayız. (Boğazını gösteriyor) Kaos planını yapacak cici arkadaşlarımızı bekliyoruz. Yeni Sorosları, yeni Soros’un Kavalalarını bekliyoruz!” 

Buradan, Türk Tarihi önünde, aziz Türk milletine ve cumhuriyet savcılarına sesleniyorum; Bu kişi içişleri bakanı olarak kaldığı her an, ülkede kimsenin can-mal güvenliği yoktur.

Kendi milletini ölümle tehdit eden, mafya babalarının eğlencesi olduğu, uyuşturucu kaçakçılarının koruyucusu haline geldiği iddia edilen bu kişi, bundan böyle Türkiye’de olabilecek can kayıplarının İKİ numaralı sorumlusudur.

BİR numara ise bu kişiyi hala yerinde tutmakta ısrar eden kitabı olmayan ekonomisttir. (Biz bu işin kitabını yazdık. Diyor ama, ben bulamadım!)

15 Temmuz’un gerçeğini bizler çok net olarak biliyoruz.

Saatler öncesinden, Boğaziçi Köprüsü sırtlarına yerleştirilen keskin nişancılarla, insanlarımızı öldürtenleri biliyoruz.

Tüfeklerinde mermi olmayan askeri öğrencilerimizin, öldürüldüğünü biliyoruz.

TSK envanterinde bulunmayan mermilerle insanlarımızın öldürüldüğünü biliyoruz.

TSK envanterinde olmayan roketatarla, Saray’ın duvarına ateş edildiğini biliyoruz.

TBMM’nin, 15 Temmuz Raporunu yayınlatmadığınızı biliyoruz.

15 Temmuz’da YARIM kalan işleriniz nedir?

Hele bir anlat bakalım, lepiska saçlı çocuk!

Ülkeyi Tek Adam rejimine geçirdiniz. Laikliği, hukuk devletini, Cumhuriyet değerlerini yok ettiniz. Devletimizi kuran Atatürk’e ağır hakaretlerde bulundunuz. Türk olmaktan utandınız. Hazinemizi yokettiniz, insanları yokluğa sefalete mahkum ettiniz! Daha ne yapacaktınız ki?

Sizin derdinizi de biliyoruz!

Başınıza gelecekleri ve seçilemeyeceğinizi bildiğiniz için, ülkede kaos çıkarıp, seçimden kaçmak istiyorsunuz. Suriyelileri, Afganları hangi amaçla getirdiğinizi biliyoruz!

Sakın hayal görmeyin! Sizler, Türk milletini korkutarak koltuğunuzu muhafaza edeceğinizi mi zannediyorsunuz?

Eğer, aklınızı tamamen kaybeder de cinnet noktasına gelirseniz, devlet güçlerinin desteğinde Ortadoğulu iti-kopuğu Türk milletine saldırtmaya kalkarsanız, karşınızda bizi bulacaksınız!

Biz kim miyiz? Biz AKP iktidarının açlığa, sefalete, yoksulluğa mahkum ettiğiniz (+65) yaşında olan yaklaşık 8 milyon deneyimli Türk vatandaşlarıyız.

Tüm emekli subay, astsubay, polis, bürokrat, öğretmen, işçi emeklisi ile zorbalığınıza direneceğiz…

Bir tek gencimizin burnu bile kanamayacak. Devlet, Cumhuriyet, vatan, Atatürk düşmanı ümmetçilerle hesaplaşmayı, bizler yapacağız.

DOĞRU Parti olarak bu organizasyonu yapmak ve Türk milletine duyurmak bizim işimizdir.

Bak çocuk;

AKP’nin cazgırlığını yapan bir eski HADEP’li, bir gencimize soruyor; Siz Suriye’ye iltica etseniz ve size böyle davranılsa nasıl karşılarsınız?

Gencimizin yanıtı muhteşem; “Efendi biz Türk’üz. Biz vatanımızı bırakmayız.

Ya özgür olarak yaşarız, ya da ölürüz!”

Bugün yaşadığımızın belalarımızın tümünün sorumluları Erdoğan, Binali, Davutoğlu, Babacan, Hulusi Akar, Hakan Fidan, Bahçeli ve AKP’li bakanlar ve üst yöneticileridir.

Ne yaparlarsa yapsınlar, ne çeşit kumpaslar kurarlarsa kursunlar, ister Suriyelilere, ister Afganlılara, ister mafyalara güvensinler, Türk Yargısına hesap vermekten kaçamayacaklar!

Anladın mı çocuk? Hadi şimdi git de yarım kalan işini tamamla bakalım…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap