SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnce ince liberal ihanetler (2)
20.04.2022

Gerçekleri anlatmaya devam edelim! Bu Ülkeyi Hep Beraber Kurduk; Liberallerin ve bölücülerin sıkça kullandığı bu cümle, doğru değildir. Türklerin kurduğu devletler Türk etnik unsuru üzerine kurulmuştur.  Göktürk İmparatorluğu, Uygur İmparatorluğu, Karahanlılar Devleti,  Büyük Selçuklu İmparatorluğu, İlhanlı Devleti, Anadolu Selçuklu Devleti, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bu zincir devamlılık oluşturan bir silsiledir…

Osmanlı Türkleri, Arap ülkelerini ve Ortadoğu’da Kürtlerin yaşadığı bölgeleri 1517’de topraklarına kattı. Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda Fars-Arap ve Kürtler var mıydı? Yoktu, sadece Türkler vardı. İnternete girip, “Osmanlı ve Cumhuriyet Döneminde Arap ve Kürt İsyanları” yazarsanız görülecektir ki, bu iki devleti de Türkler kurmuştur. DOĞRU Parti olarak şuna gönülden inanırız; herkesin etnik kökeni, inancı, mezhebi, ana dili, kültürü onların onurudur. Devlet, insanların bu haklarını ayrım yapmadan eşit olarak korumak ve herkesin saygı duymasını sağlamak zorundadır. (Anayasa Md. 10) Anayasa Md. 66; Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür.

Anayasamız herkesi bağlar. Herkes Anayasaya ve yasalara uymak zorundadır. Bu ülkede “Türk milleti” çatısı altında bir ve beraber yaşamak zorundayız. Bu yüzden, televizyonlarda “yorumcu” olarak karşımıza çıkan bazı elemanlar, tahrik ve bölücülük dilini kullanmamadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları sevinçte de, tasada da birlikte davranabilirlerse, huzurumuz, birliğimiz, gücümüz, zenginliğimiz sürekli artar.

Evet ülkemizde demokrasi problemimiz var. Özellikle son 20 yıldır, İhvan Temsilcisi AKP, Cumhuriyet değerlerini yıkmak için uğraşıyor. Muhalefet partileri de sadece Kürt sorunu dedikleri sorunu TBMM’ye taşımak istiyor. İmparatorluk ardılı bu ülkede, sadece bir sorunu TBMM’ye taşır ve tartışırsanız, arkasından diğer sorunlar ve laikliğin kaldırılması gelir. Böyle bir gayret ülkemizin parçalanmasına neden olur! Çözüm; Ülkemizin demokrasi standardını, gelişmiş demokrasiler seviyesine çıkartmaktır! Bunu başardığımız zaman tüm sorunlarımız çözülecektir.

PKK/YPG/FETÖ/İhvan/El-Kaide/Hizbullah gibiler tartışmasız terör örgütüdür. Bunlar sadece Bölücü-Kürtçüleri-Şeriatçıları temsil ederler. Türk milletinin herhangi bir etnik kökene mensup T.C Vatandaşlarını temsil edemezler. Bu örgütler ve emperyalist devletlerin maşası olan siyasi partilerle müzakere edilmez, mücadele edilir. TÜRK vatanının bir parçası için Kürdistan rüyası görenlerin sonu mutlaka Kabristan’dır…

Laiklik-din-mezhep; modern ve çağdaş anlayışa göre devletin dini olmaz, insanın dini olur. Devlet bütün vatandaşlarına eşit davranır, inanç ve din üzerinden hareket edemez. Din, bugün ülkemizde soygun, hırsızlık, yasa dışı olaylarda paravan olarak kullanılmaktadır. Ülkeyi yöneten başbakan-bakan-bürokrat yaptıkları yolsuzlukları, aldıkları rüşvetleri sözde haklı çıkarmak için (!) dinin arkasına saklanmaktan utanmıyorlar. 21. yüzyılın sonlarına geldiğimiz bu günlerde hala “Mezhep Kışkırtıcılığı” yapmak, ülkemiz düşmanlarından başka kimin işine yarar ki?

Özellikle Alevi vatandaşlarımızı taciz ve tahrik etmek, son derece hatalı davranışlardır. Bu zamana kadar çok çile çekmiş Alevi kardeşlerimiz, Türklüklerini ve Cumhuriyeti en iyi şekilde savundular. Alevilerin kıymetini bilmemiz gerekir. Tarikat, cemaat, zaviyeler, tekkeler ve mezhep pazarlayıcıları, Türk modern ve çağdaş yapısının karşısındaki en büyük tehlikedir. İhvancı AKP’nin serbest bırakması yüzünden bugün binlerce kaçak kurs, binlerce apartman medresesi tüm vatan sathına nifak tohumları ekmektedir. Özellikle  4-6 yaş arasındaki bebeler, birer Taliban militanı olarak yetiştirilmektedir.

AKP’nin yaptığı vatana ihanetle eşdeğerdir. AKP-MHP Tek Adam Yönetiminin sergilediği faşist idareden, ekonomik çöküntüden, baskıdan, karanlıklardan kurtulmanın tek yolu vardır! Türk milletine gerçekleri anlatmak ve ondaki Cumhuriyet, Demokrasi ve Atatürk cevherini uyandırmak! Bunu da, sadece Türk milletinin öz evlatları yapar. Said-i Nursi’yi, FETÖ’yu, Ekmelettin Dergahını, ellerinde masumların kanı bulunan AKP larvaları ile bu görevi yapamazsınız!

Yazıyı, Büyük Atatürk’ün sözü ile bağlayalım: En kötü şer, ehven-i şerdir.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap