A+ A-
Yorum
10

Kafalar gidik

Yayın Tarihi: 17.11.2023 - 10:00

Allah sonumuzu hayırlı eylesin!

Ülkeyi yöneten kafalardan üst üste öyle saçmalıklar duyuyoruz ki, bunlara değil devlet, kağnı arabası bile emanet edilmez!

CB Erdoğan’ın ortağı Bahçeli’ye göre; Anayasa Mahkemesi Başkanı TERÖRİST, Hizbullah Terör örgütü militanları elemanıdır.

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Zirvesine göre; Filistin Halkını temsil edecek tek örgüt, Filistin Kurtuluş Örgütüdür. (FKÖ)

Bahçeli’nin ortağı CB Erdoğan’a göre, Hamas Terör örgütü değildir ve Gazze’de yetkilidir!

Anayasa Hukuku Profesörlerine göre, Anayasa Md 153 (Herkesi bağlar),

Md (158) Mahkemeler arası anlaşmazlıklarda AYM kararları esas alınır, der.

Prompter olmadan konuşamayan, kitap okumayan, dünyaya bir defa gelseler bile Hukuk Fakültesini kazanma olanakları bulunmayan, Avrupa’da bir şehrin ana caddesine bırakınca kaybolmaları kesin olan ortaklar Bahçeli ve Erdoğan, “Hayır, Yargıtay 3. Dairesi bizim adamlarımızdır ve onların dediği doğrudur) diye ısrar ederek, Hukukçulara saç-baş yoldurmaya devam ediyor!

Erdoğan’a ve ortağı Bahçeli’ye göre, Ogün Samast’ın serbest bırakılması da, 90 yaşındaki Kahraman Paşalarımızın zindanda tutulmaları da normal!

Bahçeli ve ortağı Erdoğan’a göre, Yargıtay 3. Dairesi’nin Anayasa’yı ihlal eden kararı da, 7-9 yaşındaki oğlan çocuklarına tecavüzden 60 yıl hapse çarptırılan tarikat reisini (Tecavüzü uğrayan çocukların rızası vardı) gerekçesiyle aynı Yargıtay’ın serbest bırakması da normal!

Erdoğan ve Bahçeli, sözlerine sadık olsalar, yalan konuşmasalar, ikisine de inanacağız ama, hangisine inanacağımıza, hangisinin doğru söylediğine bir türlü karar veremiyoruz ki!

Doçent Bahçeli, ve Erdoğan birbirleri için kavgada söylenmeyecek sözler ifade ediyorlar sonra bir bakıyorsunuz, ikisi el ele, gönül gönüle, yanak yanağa kanka olmuşlar!

İkisinin de dedikleri doğru olabilir mi?

Erdoğan’a göre Reza Zarrab ve SBK (Sezgin Baran Korkmaz) iyiliksever ve vatansever çocuklardır.

Bahçeli’ye göre her ikisi de hırsız ve soyguncudur ama ortağı kızar diye konuşamaz!

Erdoğan, LGBT taraftarlarından nefret eder. El-Kaidenin kafa kesicileri mi, LGBT’liler mi deseniz, anında El-Kaidecileri tercih eder!

Bahçeli bu konuda hiç konuşmaz. Nedense bu konuyu kaşımaktan çok çekinir.

Sizlerde lütfen benim dediğime dikkat edin. Ben eski Sağlık Bakanı olarak bu “Kafalar Gidik” diyorsam, tedavileri yok demektir.

Kendinizi bunlardan koruyun.

Mazhar Osman’a gitmelerine az kaldı…

Sağlık ve başarı dileklerimle

Etiketler