SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kahrolsun istibdat kahrolsun zulüm!
1.05.2022

Ülkeyi yönetmeye talip olmuş bir siyasetçinin fikri yapısı oluşmadıysa, bence en tehlikeli siyasetçi odur! Çünkü zaman içinde söyledikleri arasında yüz seksen derece farklar olduğunu görürsünüz! Kim elini çabuk tutar ve “Fikri oluşmamış” siyasetçiyi doldurursa, tüm amacı günü kurtarmak olan o kişiye istediğini söyletir… Bu tarz siyasetçilere en son örnek AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır.

Erdoğan’ın aynı konuda bir gün önce söylediklerini, ertesi gün reddedip tam tersini söyleyebilen biri olduğuna defalarca şahit olmadık mı? Hatta bazen öyle çirkinlikler gördük ki, üç yıl önce Erdoğan için yazılan bir konuşmanın bugün milyarlarca avroluk Binali tarafından okuduğunu görürüz! İyi ve dürüst siyasetçi dersini çok iyi çalışmalıdır. O siyasetçi çalışmaz, okumaz, danışmaz, öğrenmezse, konuşmalarının bütününü danışmanlarına yazdırırsa, ona siyasetçi değil, okuyucu denir. Danışmanları ne yazarsa onu okurlar. Tabii ki promter bozulmazsa!

Akşener’in son grup toplantısındaki güzel yazılmış konuşmasını okuması da çok beğenildi! Ben de Akşener’deki bu olumlu gelişmeyi çok beğendim. İnşallah böyle devam eder, biz de kendisi hakkındaki düşüncelerimizi değiştiririz! Kolay mı, 65 yaşından sonra değişmek? Özer-Tansu Çiller’in yardımcılığından ve Şehit Anaları Vakfı Başkanlığından siyasi ümmetçi AKP Kurucu üyeliğine atlamak? Bahçeli’nin sadık elemanı olmaktan FETÖ’nün toplantılarında “Hocaefendisine” saygılar sunmaya geçiş yapmak kolay mı?

“Fethullah Gülen’in Türkiye’ye gelişi, Humeyni’nin İran’a gelişinden çok daha kalabalık olacak” diyen yumuşak FETÖ’cüyü Genel Başkan Yardımcısı ve 6’lı masanın sözcüsü yapmak? Kolay mı, 28 Şubat kararlarına imza atmak, en sert şekilde uygulanması için yönetmelik yayınlamak, yıllar sonra da 28 Şubat Davasına müdahil olup kendi imzasının aleyhine konuşmak ve yaşları 74-90 arasında olan emekli Ordu komutanlarımızın zindana atılmasını sağlamak? Kolay mı? Bir taraftan özgürlük mücadelesi vermiş Atatürk ve arkadaşlarının İttihat ve Terakki Cemiyetindeki ölümüne mücadelesinden çıkar sağlamak, diğer taraftan vatan savunmasının esası demek olan Montrö Antlaşmasının çiğnenmesini önlemek için toplumu uyaran Atatürk’ün Ordusunun şerefli emekli amirallerini “zevzeklik” yapmakla suçlamak?

Tüm bunları yapabilmek için, böyle esnek bir karakter yapısına sahip olmak kolay mı? Ya böyle savrulmalar yaşayan birinin danışmanlarının yaptığı konuşmayı okumasını “Tarihi Konuşma” diye topluma takdim etmeye çalışan yalaka gazeteciler gibi olmak kolay mı?

Aziz Türk milleti; bizler, DOĞRU Partililer Türk milletine sadece doğruları söyleyeceğimize yemin ettik. Amacımız kimseyi karalamak değildir. Fakat, Türk milletinin birkaç medya ve siyaset çakalları tarafından kandırılmasına da asla izin vermeyiz… Allah’ın sopası yok ki, Türk milletini aldatmaya kalkanların kafasına anında insin! Ama bu defa O da dayanamadı ki, promteri bozduruverdi! Işığı gören tavşan gibi kalakaldı mı çakma siyasetçi? Konuşmasını kendisi yazsa, böyle tıkanıp kalır mıydı?

Rahat ol aziz Türk milleti!

Senin öz evlatların olan DOĞRU Partililer, artık senin siyaset bezirganları tarafından kandırılmana izin vermeyecek? Bugünlerde yazılmakta olan tarihin canlı şahitlerisiniz. Lütfen dikkatle izleyin ve işaret verildiğinde sandıkları doldurun. Parola Vatan, işaret namus, partimiz DOĞRU…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap