SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kör, sağir iktidar
29.02.2024

Bu dünyada insan hayatından daha önemli bir şey var mı?

Ülkesinin insanlarının hayatını önemsemeyen bir iktidar olabilir mi?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 6 Şubat 2023 depreminde 53 bin 537 insanımızın vefat ettiğini açıkladı.

Biz de bu rakamın DOĞRU olmadığını, vefat-kayıp seçmen sayısının 120.200 kişi olduğunu kesinleşmiş YSK seçmen listelerine dayanarak açıkladık ve kanıtladık!

Tam 8 gündür, ne YSK’dan ne İçişleri Bakanlığından ne de sorumlu devlet bürokratlarından tek ses çıkmadı. “Söylediklerin doğru değil, işte gerçekler” diyecek bir delikanlı yönetici bekledik.

Duvardan ses geldi, Bademlerden tık yok! Sanki hepsi kör/sağır olmuştu!

Türk milletinden “Ölülerini çalan” ittifak seçimde oyları çalmaz mı? Üff, sandığı bile çalar!

Yerel seçimlerde, oy sandıklarında kolay kolay hırsızlık olmaz. Çünkü, muhtarlar, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, “Kendileri aday oldukları için” sandıkları cansiparane bekleyeceklerdir.

Yerel Seçimlerde “Oy Kaydırması” sadece SEÇSİS SEÇİM MERKEZİNDE” yapılabilir. Neden mi?

-SEÇSİS Seçim Sistemi Yönetimi YSK’da idi! AKP, sisteme rahatça müdahale etmek için SEÇSİS sistemini Adalet Bakanlığına bağladı, bu bir!

SEÇSİS Sistemi, dışardan müdahaleye açık bir sistem olduğu için, artık hiçbir devlet bunu kullanmıyor.

Türkiye’de ise başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere, Adalet Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı bu sistemi kullanıyor. Fakat, “Zaman Damgası” denen, sisteme giriş-çıkışları kayıt altına alan ve silinemeyen “Kontrol Sistemini” kullanarak! Peki bu kontrol sistemi SEÇSİS’E takılı mı?

Ne gezer? Takmadıkları için, “Oy Fareleri” sisteme rahatça girebiliyor! Bu iki!

TBMM’de grubu bulunan her parti, seçim günü oy kullanma başladığından ülke genelinde bitinceye kadar BİRER BİLGİSAYAR MÜHENDİSİNİ, gözlemci olarak Seçsis Seçim Merkezinde bulunmalıdır.

Bu uzmanlar, hem kaçak girişleri hem de genellikle saat 16.00’da yapılan “Oy Aktarma” işlemini engelleyecekler! Bu da üüççç…

Doğru-Milli İrade-Eşitlik-Şeffaflık isteyenler bu haklı talepleri YSK’dan istemelidir.

Bu haklı talepleri kim yerine getirecek? Her biri Yüksek Hakim olan Yüksek Seçim Kurulu. YSK’yı bu önemli görevi yapması için kimler  sıkıştıracak? Tabii ki muhalefet partileri? Yaparlar mı? TBMM’de grubu bulunan muhalefet partilerini bu güne kadar harekete geçiremedik! El arabası gibiler. Biz itelemesek oldukları yerde kök salacaklar.

Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap