A+ A-
Yorum
10

Misyoner bademler

Yayın Tarihi: 28.02.2024 - 10:00

Hikmet, sadece hakikattedir.

Bir konuda gerçeği arıyorsanız, gereği kadar emek harcamalısınız.

Yani, iliği bulmak istiyorsanız, kemiği kırmak zorundasınız.

Yıllardır araştırırım! Hatta bu konuda “FETÖ’DEN ÖNCE” ve FETÖ’DEN SONRA” adıyla iki kitap yazdım. Hem de 15 Temmuz’dan önce. Soru şu;

Nasıl oluyor da, ilkokulu dışardan bitirmiş F. Gülen adlı biri, dünya çapında bir organizasyonu kurar, yönetir, Türk ordusunun  Türk yargısının Türk devletinin kademelerine sızar, 170 ülkede okul açar ve milyarlarca dolarlık servetin sahibi olur? Hadi gelin kemiği kırıp, iliği beraberce bulalım! 

ABD Devletine göre; Misyoner faaliyetler açısından Türkiye çok önemlidir.

Çünkü Türkiye Asya’nın anahtarıdır. ABD bu kilidi açmak için 15 Ocak 1820 yılında “Misyoner” anahtarını kullanmaya başladı.

Bu tarihte, Amerikalı misyonerler Pliny Fisk ve Levi Parsons, Osmanlı toprağına ayak bastılar. Tam iki yüzyıl önce!

Misyonerliğin ilahi gerekçesi; “Gidiniz, gerçeği yani Kutsal Kitabı onlara anlatınız” idi. Misyonerliğin esas gerekçesi ise; “Gidiniz ve o ülkede sondaj çalışması başlatın” idi!

Sondaj çalışmasında istenen ne idi?

Dinsel açıdan halkın durumu nedir- Toplu ibadete hangi sıklıkla katılınıyor-Din adamlarının eğitim, bilgi, ahlak düzeyleri nedir- birbirine düşman mezhepler, tarikatlar hangileridir-Etnik özellikler nedir-Hangi etnik grup parayla satın alınıp kullanılır, nasıl birbirine düşürülür-hangi madenler vardır-ticaret yolları nedir-Tarım nasıldır?

Bunlar belirlendikten sonra “Okul Açılması” dönemi başlar. Misyonerler her gittikleri yere, elle çalışan küçük matbaa makineleri götürdüler. Bunlarda Ermenice-Süryanice-Bulgurca-Rumca İncil ve Protestan Hristiyan kaynaklı dini yayınlar basar ve dağıtırlar. Mardin Deyrulzafaran Manastırını ziyaret edenler oradaki matbaayı görmüştür.

1898 yılına gelindiğinde sadece İstanbul ve Anadolu’da 400’ü aşkın okul ve buralarda eğitim gören 18 bin civarında çocuk vardı. Bu okullarda Türkçe İncil-Gramer-Ahdi Cedit tarihi (İncil)-Matematik-Coğrafya-Fizik-Rumca-Ermenice gibi dersler okutulurdu!

Okullardan bazıları ve açılış tarihleri;

Merkezi Türkiye Koleji-Antep (1876)- Fırat Koleji Harput (1878)- Anadolu Koleji Merzifon (1886) Merkezi Türkiye Kız Koleji (Maraş) Aziz Pavlus Enstitüsü (Tarsus)-Uluslararası Kolej İzmir (1903)

FETÖ, tarihimizdeki Amerikan Misyoner Yapılanmasının günümüzdeki türüdür ve doğrudan Amerikan Devletine bağlıdır. (Başkanlara değil)

10 Kasım 1938 Atatürk’ün ölümünden sonra gelen tüm yönetimlerin FETÖ ve benzeri organizasyonlarda sorumluluğu vardır. Fakat en büyük sorumluluk, 11 yıl FETÖ ile ortaklık kurarak ülkeyi birlikte yöneten AKP’dedir.

AKP, Yargıtay Genel Kurulu tarafından “Silahlı Terör Örgütü” olarak kabul edilen FETÖ’ya yardım, yataklık ve ortaklık yapmış ve bunu bizzat Genel Başkanı tarafından kabul etmiştir…

Nasıl FEÖ, Amerikan Misyoner Yapılanmasının günümüzdeki elemanı ise, Kuzey Irak’ta, Suriye’de ABD-AKP işbirliği ile kurulmakta olan ve bölgede 2’nci İsrail olarak görev yapacak Kürdistan devleti de aynı imalatın ürünüdür.

31 Mart yerel yönetim seçimleri bu pislikleri temizlemek için önemli bir fırsattır.

Seçimlerde AKP-MHP-Hizbullah-DEM ittifakına ve adaylarını oy vermemek, bu ihanet şebekesine atılacak güzel bir şamar olacaktır. Yapın bunu, bacak- bacak üstüne atın, alın eliniz çayınızı kahvenizi ve DOĞRU Partiyi seyredin.

Atatürk ilke ve devrimlerinin yeniden Türk devletine hakim olduğunu görün.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

Etiketler