A+ A-
Yorum
10

Ne bekliyorsunuz ki?

Yayın Tarihi: 27.01.2024 - 10:00

AKP ve ortaklarının hayatları yalan! Nas dediler, Ben varken faiz yükselmez, dediler. Sonunda, Türkiye’yi “YÜKSEK FAİZDE” dünya 4’üncüsü yaptılar.

Siz kendinizi ekonomist mi sanıyorsunuz.

Bir kabın içinde ne varsa dışarı o sızar.

AKP geldi, ülkede huzur sofrada bereket kaldı mı?

AKP Genel Başkanı 24 yaşında iken “Akıncılar” derneklerini kurmaya başladı.

Türkiye’de Siyasal İslam’a militan yetiştirme işi bu dernekler kanalıyla yapılmaya o zamanlarda başlandı.

Akıncılar Derneği Genel Kurulu 8 Nisan 1978 günü yapıldı.

Erbakan kürsüye “Tekbir, Allahuekber ve Mücahit Erbakan” nidalarıyla çıktı.

Erbakan’dan sonra kürsüye Yılmaz Yalçıner çıktı. Bu kişi “Humeyni Ruhullah’ın Türkiye İmamı Ali Ekber Mehdipur’un” yardımcısı idi!

Yalçıner, Erbakan’ın yüzüne karşı aynen şunları söyledi; “Bugün Türkiye’de Müslümanlar esarettedir. Vazifemiz bu esaret zincirini kırmaktır.

Biz sanayicilikle değil, cihad ile görevliyiz.”

Salondaki afişler; “Kahrolsun küfrün zilleti/ Kurulsun İslam Devleti

/Putları yıkalım/Kör Kemal’in (Atatürk’ün) putunu yıkalım…”

İran’daki “İslam Fedailerini” örnek alan Akıncılar, Bolu-Demirciler Köyü yakınlarında kamp kurdular. Jandarma kampı bastı çok sayıda gözaltı yapıldı.

Geçtiğimiz 22 yılda, bu anlayışın yönetiminde neler görmedik ki!

Camilerdeki Kur’an-ı Kerimler, ABD askerlerinin ayakları altında çiğnendi, nişan tahtası yapıldı.

Erdoğan ABD Askerleri için “Sizlerin, ülkenize sağ-salim dönmeniz için dua ediyorum, dedi. Bu kişiye oy verenlere soralım; Daha ne bekliyorsunuz ki?

Suriye Devlet Başkanına 6 ay arayla hem “Kardeş Esad” hem “Kalleş Esed” diyen, ülkemize milyonlarca sığınmacı “Para Karşılığı” kabul edenden daha ne bekliyorsunuz ki? Bu yapılana, “Köle Ticareti” yoluyla vatana ihanetten, başka ne denir ki?

FETÖ ile 11 yıl koyun koyuna yaşayıp devletin en gizli sırlarını paylaşıp onu aziz mertebesine koyan, aynı kişiye katil-darbeci-Ajan diyenden ne bekliyorsunuz ki?

Türk Devletinin itibarını yerlere düşüren, haram havuzlarına-yolsuzluğa-hırsızlığa engel olmayandan daha ne bekliyorsunuz ki?

Uluslararası bir toplantıda, “I speech kürsü”, Putin’i her gördüğünde “Nice to meet you-Tanıştığımıza çok memnun oldum” diyen ve her işi kendisi yapmaya çalışan cahil kafadan daha ne bekliyorsunuz ki?

Her işini eksik-yanlış-yamuk yapan bir anlayıştan, depremle ilgili tedbirleri almasını beklemek kimin aklından geçer ki? Depremzedeler aradan BİR YIL

geçmesine rağmen hala sefalet içinde yaşamıyorlar mı?

Allah esirgesin ama İstanbul’da beklenen büyük deprem felaketini yaşarsak, AKP Yönetiminden, AKP Belediyelerinden, depreme karşı bilime ve uzmanlığa dayalı bir hazırlık bekliyor musunuz? Çok beklersiniz!

Türk Milletinden toplanan deprem vergilerini başka yerlere harcamaktan utanmayan, deprem anında hayatımızı kurtaracak toplanma bölgelerini imara açıp, bunlardan rant sağlayan, İstanbulluların seçtiği Belediye Başkanını tanımayan kafadan ne bekliyorsunuz ki?

Türkcell ve Türk Telekom yönetimlerini, telefon kullanmasını bilmeyen AKP’li eski milletvekilleri ile dolduran bir kafadan, deprem anında sevdiklerimizle iletişim kurmayı niye bekliyorsunuz ki?

17 yıldır AKP’nin bilerek ve planlayarak yaptığı tahribatlardan birini bile engellemeyen muhalefet partilerinden ne bekliyorsunuz ki?

Türk Milletinin öncelikli yapacağı iş, AKP’den demokratik yolla kurtulmaktır.

Bunu da Türk Milletini karşılıksız seven, birikimli, deneyimli, genç kadrolarıyla ancak ve ancak DOĞRU Parti yapabilir.

Denenmişten ve ihanet içinde olanlardan ne bekliyorsunuz ki?

Değerli Okurlar;

Bu günler maalesef sona yaklaştığımız günlerdir.

Ya Vatanseverler, Atatürk milliyetçileri, Anayasamızın ilk altı maddesini kabul edenler kazanacağız, ya da Türk Devletini Ortadoğu bataklığında Federe Ümmet Devletine dönüştürecek tarikat ve cemaat artıkları…

Takdir Türk Milletinindir. Olacakların sorumluları, ihanet içinde olan cahil siyasetçiler ve AKP-MHP-HÜDA PAR adlı partilere oy verenlerdir.

Dünya yansa bunlara oy verilmemeli…

Sağlık ve başarı dileklerimle

Etiketler