A+ A-
Yorum
10

Normalleşme

Yayın Tarihi: 04.08.2024 - 10:00

CHP Genel Başkanı “Normalleşme-Yumuşama” diye öyle tutturdu ki, dünya yansa bir milim geri adam atmıyor!

Hatta geçen gün “Normalleşme çalışmalarımıza hem CHP’den, hem AKP’den karşı çıkanlar var. Ama gezdiğim İllerde halktan büyük destek aldım. Normalleşme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Ehh madem öyle, hayırlı normalleşmeler!

Gelelim normalleşmenin sol tarafına, yani Özgür Özel’e!

Özgür Özel, sizce normal biri mi?

Önce Kılıçdaroğlu onu elinden tuttu, TBMM’ye taşıdı. Sonra o, Kılıçdaroğlu’nun sırtına ve kafasına basıp bir asırlık bir çınar olan CHP gemisinin Kaptanlığına atlayıverdi. Bu herkesin yapabileceği normallikte bir davranış mıdır?

Özel, abileri ve Parti Meclisi arkadaşları tarafından en fazla lakap takılan siyasetçilerdendir. Abi dediği Yılmaz ÖZDİL ona, “Kozmetik Genel Başkan”,Partidaşı hızlı sosyalist Enver Aysever ise “Geçici Genel Başkan ÖZAL” demektedir. Sevdiklerinden herhalde!

Özel’in normalleşmeye neden bu kadar önem verdiğini merak edenlere, Özel’in partideki yardımcılarına bakmalarını öneririm.

Genel Başkan Yardımcılarından biri, Atatürk’e BÖLÜCÜ, Mehmetçiğe KATLİAMCI diyecek kadar sapıtmış, üniversiteden atılmış bir anormaldir!

Bir diğeri, “Mavi Vatan kavramı, dış politikadaki AĞIR MİLİTARİZASYONUN deniz boyutunu oluşturur” diyecek kadar, ABD elemanıdır!

Bir diğeri, uzun yıllar Erdoğan ile çalışmış, Özel ile Erdoğan’ı yakınlaştırmış,

Mavi Vatan’a MASAL diyecek kadar ABD’ye bağlı bir elemandır!

Arkadaşı Enver Aysever’in benzetmesiyle, Genel Başkan ÖZAL normalleşmek istemesin de, kim istesin arkadaş?

Şimdi söyleyin bakalım; Kim normal, kim Anormal?

Mazhar Osman’a bir dostu “Fahrettin Kerim senin için delidir, dedi” demiş.

Mazhar Osman; “Onun dediği bir şey ifade etmez. Ama ben onun için delidir dersem, geleceği yer burası, yani Akıl ve Ruh Hastalıkları hastanesidir!”

Sakın bana hangi siyasetçi normal, hangileri anormal diye sormayın, sonra elinizde çok az siyasetçi kalır. Kim bilir, belki de ülkenin kurtuluşu bundadır…

Sağlık ve başarı dileklerimle

Etiketler