SON DAKİKA
SON DAKİKA


Savcı bilmez sen söyle Sedat!
5.05.2022

Hırsızı yakalamaya çalıştığı için görevden alınıp yargılanan, yargılanma sonucu beraat eden, Deniz Feneri davasının Cumhuriyet Savcılarından Sayın Abdülvahap Yaren savunmasında şunları söyledi; “Zekat hırsızlarını koruma altına alan bir güç var. Ben bu güce “Hırsızlar İmparatoru” diyorum.  Bu imparator hem altında yer alan figüranları koruyor, hem de kendisine ulaşılmasını engelliyor!”

Yıllardır “Kim bu Hırsızlar İmparatoru” diye araştırıp durdum, adını sanını bulamadım. En son ulaştığım “İmparator” Fatih Terim idi! Sordum;  “Bu İmparator sen misin diye?” Verdiği yanıt;  “Yok be Başkanım. Ben o imparator olsam, kebapçıdan dayak mı yerdim?”

Dün Yılmaz Özdil’in, “Tarihi aydınlanma döneminin, namuslu-namussuz turnusolünün yıldönümünde yaptığı açıklamaları için Sedat Peker’e teşekkür etmesini” okuyunca kafamda şraak diye bir ampul yandı.  Hırsızlar İmparatorunun adını bilse bilse Sedat Peker bilir dedim! Sedat Peker, sen Savcı Bey’in Hırsızlar İmparatoru dediği şahsın kim olduğunu biliyor musun? Herhalde sen Savcıdan daha cesursundur, korkmaz açıklarsın! Şu ana kadar yaptığım çalışmalardan edindiğim bazı bilgileri seninle paylaşıyorum. Hırsızlar İmparatorunun adını açıklamanda yardımı olabilir!

-Kendisinden alt kademelerdeki “ufakçı hırsızları” koruyabildiğine göre, çok güçlü bir mafya babası olabilir mi?

-Savcıları görevden alabildiğine göre, ya üst kademelerde adamları var, ya kendi oldukça üstte biri midir?

-50 kilo esrarla yakalanıp Yargıca “İçiciyim Hakim Bey, tedbirli olduğum için stoklu çalışırım” deyip serbest bırakılan biri kadar torpilli olabilir mi?

-Türk Sanat Müziğinin çok değerli bir sanatçısına, ehliyetsiz kullandığı arabasıyla çarpıp ölümüne sebep olduğu halde, 1 dakika bile gözaltına alınmayan biri kadar güçlü olabilir mi?

-Kızkardeşini para karşılığı sattığı, amcasını dolandırdığı, insan öldürdüğü, gasp yaptığı tespit edilen kişiyi, Türk Ordusunun Komutanlarını suçlamakta kullanılan şerefsizi “Gizli Tanık” yapacak kadar tepe noktalarda bulunan biri olabilir mi?

-Cumhuriyeti yıkmak için CIA uşaklığı yapan aşağılık bir cemaatin liderine övgüler düzen, devlete sokan, ondan para alıp parti kuran Türk Milleti düşmanı bir düşman tohumu olabilir mi?

Bak Sedat Bey; Bir defa şundan emin olmalısın. Hırsızlar İmparatoru, İmam Hatipli olamaz! Çünkü özgül ağırlığı sıfır olan AKP’li Bülent Arınç şöyle demişti; “İmam Hatiplerde okuyanlar örnektirler ve bugün de örnek olmaya devam ediyorlar. Çok şükür ki satanist olanlar, memleketi soyup soyanlar, yolsuzluk yapanlar, Başkenti parsel-parsel satanlar İmam Hatiplerden yetişmedi!”

Bülent Arınç’ın hatırı yoksa, Asteğmen Kubilay’ın kafasını kör bıçakla kesen dedesi Derviş Memed’in hatırı yok mu? O ne diyorsa doğrudur! Sedat Bey, İmam Hatipler temiz olduğuna göre tarikat- cemaat- Vakıflar ve kaçak kurslar da temizdir. Kaçak tarikat yurtlarında, küçük erkek çocuklarına tecavüz edip, beyin yıkayıp Cumhuriyet düşmanı nesiller yetiştirdikleri de yalandır. Sen iyisi mi iki ayyaşın dolaştığı yerlerde ara bu Hırsızlar İmparatorunu, belki bulursun!

Hadi Sedat Bey!

Sen ömrü hayatında bir sürü siyasi hırsızı tanımış, bazılarına abi demiş, avantayla yaşayan milletvekillerine her ay on’ar bin dolar vermiş birisin.

Açıkla da Türk Milletine büyük bir hizmetin olsun…

Not; Aziz Türk Milleti, lütfen muhalefet partilerinin Genel Başkanlarına şu soruyu sorar mısınız? “Anayasamızca açılması yasak olan tarikat ve cemaatleri kapatacak mısınız? Bunların yurtlarına el koyacak mısınız? Lütfen açıkça söyler misiniz?” DOĞRU Partinin verdiği “KAPATACAĞIZ” sözünü söyleyenlere destek vereceğimize söz veriyoruz…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap