SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sıra sende,hadi emekli et kendini
2.05.2022

Bu da Şeker Bayramı hediyesi olsun! “Vücudumuzdaki organlardan bazıları, meleklere yalvararak Bergama Akropol’de oturup dünyayı yöneten Zeus ile görüşmek istediklerini söylerler. Talep kabul edilir ve organların tamamı huzura alınır! Kalp ayağa kalkıp ilk sözü alır; “Yüce Zeus, senelerdir hiç durmadan çalışıyorum. Çok yoruldum. Emekli olmak istiyorum.”

Beyin ayağa kalkıp söz alır; “Yüce Zeus, o kadar çok çalıştım ki artık bunamaya başladım. Lütfen beni emekli edin.” Ciğer, Dalak, Böbrek, Mide de ayağa kalkıp emekli olmak istediklerini söylerler. Tam bu sırada arka sıralardan gayet cılız bir ses duyulur; “Ben de emekli olmak istiyorum!” Melek kızarak; Terbiyesiz organ, Yüce Zeus’un huzurunda ayağa kalkmadan konuşulur mu? O organ titreyen sesi ile yanıt verir;  Kalkmayı becerebilirsem, hiç emekli olmak ister miyim?

Bak ya Davûd!

Kısacık siyaset yaşamında öyle büyük hatalar, ihanete varan öyle yanlışlar yaptın ki, senin emekli olma zamanın geldi de geçmek üzere. Hayatında bir defa olsun, siyasette birilerinin getirdiği yerden kovalanmadan, onurunla istifa etmeyi becer be kovboyun pilli tavşanı! Seni, Başbakan Danışmanlığına getiren Erdoğan, Milletvekili yapan Erdoğan, Dışişleri Bakanı yapan Erdoğan, Başbakan yapan Erdoğan, Genel Başkan  yapan da Erdoğan! Yani bugün benzin parasını, şoför ve korumalarının maaşını bile devlete ödettiğin lüks Mercedes makam arabasına bedavadan biniyorsan, yat kalk Erdoğan’a şükret.

Sonra utanmadan “Ben yolsuzluklara direndiğim için Başbakanlığım gitti. Direnmeseydim, milyarlarıma milyarlar katardım” diyorsun.  Sen hep maaşla çalıştın. Nasıl milyarların oldu ki? Üniversiten bile vardı senin. Sahi, o üniversiteyi nasıl kurdun? Gel sen beni dinle de daha fazla ezmesinler seni Davûd Bey.  Bundan böyle AKP’ye seni sokmazlar. Soksalar bile maazallah Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı gibi asitte eritirler, parçanı bulamayız!

Millet İttifakına desen orası hiç olmaz! Organ uyuşmazlığı var aranızda.  İşlevsiz bir organ gibi, asalak bir böcek gibi CHP’ye sığınmak yakışmıyor sana! Çık sen de dünkü çocuk dediğin Babacan gibi, “Ben seçime tek başıma gireceğim. Bende o yürek var” de, oyları topla! Bunu yapmak zor geliyorsa önünde iki yol kalıyor; Ya, Serok Ahmet olarak git HDP’ye yalvar, onların sırtında seçime gir, ya da yukarıdaki fıkradaki gibi emekli ol! Alın atınızı, seveyim tımarınızı de ve öğrencilerine dön.

Büyük bir olasılıkla, hiçbir yerde iş bulamazsan ya Hakan Fidan seni MİT’e alır(İsrail veya Suriye bölümüne), ya Ali Erbaş Diyanet Akademisine alır, ya da Erbil’de FETÖ’nun üniversitesine (Stratejik Derinlik) anlatman için kesin alırlar…

Hadi Amerikalıların Pilli Tavşanı, bir kükre de Erdoğan korkudan Beştepe’de mahzenlere saklansın. Sen de ezdirme kendini artık!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap