SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siz Ortak mısınız?
21.07.2021

Sorum tüm muhalefet partilerine! Ana muhalefete de, dana muhalefete de, dağdan alınan emirle muhalefet yapanlara da! Sizler ya aklınızı kaybettiniz, ya da AKP+MHP+Perinçek+Destici Külliye Şirketi ile ortaksınız… 17 Temmuz 2021 gece vakti iktidar; “Terörle mücadele kapsamında ek gözaltı ve kamu görevlilerinin görevden uzaklaştırılması, meslekten ihraç edilmesi gibi uygulamaların süresini 31 Temmuz 2021 tarihinden itibaren 1 (BİR) yıl uzattı.

Bir yıl daha bu çapsız iktidar, Yargı kararına gerek duymadan, istediği kamu görevlisini (yargı-asker-polis), Belediye Başkanını işinden uzaklaştırabilecek, işinden atabilecek, mesleğini elinden alabilecek! 5 yıldır uygulanan Olağanüstü Hal, 1 yıl daha uygulanacak. 15 Temmuz’dan bu yana geçen 5 yılda 120 bin insan (haklarında hiçbir yargı kararı olmadan) işinden atıldı. Mesleklerini yapmaları yasaklandı. Aileleriyle birlikte açlığa, yokluğa mahkum edildiler.

Yüzbinlerce insan suçsuz yere cezaevlerine atıldı. FETÖ ile işbirliği yapıp ülkeyi zora sokan iktidar mensupları dışarda gezerken, yolsuzluklarına devam ederken, zavallı öğrenciler, öğretmenler, suçsuz insanlar perişan edildiler! İnsanın yaşamını yok eden bu cezalara kimler karar verdi? Kendileri üç-beş maaş alan, siyasi sorumlulukları olmayan Saray soytarıları bu kararları verdi! Aynı torba yasa ile, TMSF’nin kendini MAHKEME yerine koyup, özel şirketlere dahi kayyım atama yetkisi de 3 yıl daha uzatıldı!

Bu torba yasa ile İktidarın ne yapmak istediği o kadar açık ki;

-Erdoğan, ya seçime olağanüstü hal koşullarında (31 Temmuz 2022 tarihine kadar) gidip, Yüksek Seçim Kurulu ve tüm İl-İlçe Seçim Kurullarını, seçim sonuçlarını değiştirmeye zorlayıp, seçimi kazandığını ilan edecek,

-Ya da, Erdoğan seçim filan yapmayıp eline geçirdiği olağanüstü hal yetkilerini kullanarak, Milli İradenin üstüne çökecek…

Peki siz muhalefet parti liderlerinin yerinde olsanız, böyle bir faşist uygulamanın TBMM’den geçmemesi için ölümüne mücadele etmez miydiniz? Türk Milletinin iradesinin tecavüze uğraması karşısında, mücadele etmeyen muhalefet partisine niçin gerek duyulsun ki?

Muhalefet liderlerinin savunması şöyle; “Efendim biz mecliste direndik ama çoğunluk onlarda. Bir şey yapamadık!” İşte sizler 19 yıldır bir şey yapamadığınız için, Laik Cumhuriyetin tabutuna son çivilerin çakılması noktasına geldik. Bilgisizliğiniz, korkaklığınız, kendinizin ve partilerinizin yararını önde tuttuğunuz için bu seccademize musallat olan şeytanlar azdı. Sizler şımarttınız bu İhvancıları…

Aziz Türk Milleti; DOĞRU Parti olarak önerimiz şudur; “Türk Milletine Duyurudur. Bizler aşağıda imzaları bulunan muhalefet partileri, Olağanüstü hal uygulamasında yapılacak bir seçime KATILMAYACAĞIZ. Ayrıca seçim ve sandık güvenliğini sağlamak için her türlü tedbirin (parmak boyası dahil) alınmadığı durumda da kararımız aynı olacaktır. İsteğimiz adil-dürüst-şeffaf bir seçimin şartlarının oluşmasına katkı sağlamaktır.

Bu doğal ve normal şartlar sağlanmadığı takdirde, Türk Milletinin iradesinin saptırılacağı kesin olan, haksız-usulsüz bir seçimin sorumluluğunun AKP+MHP+Perinçek+Destici Külliye Şirketinin boynunda olacağının bilinmesini saygıyla rica ederiz…” Yapılacak olan budur. Sayın Ana Muhalefet Genel Başkanı; Böyle bir bildiri yazın, lütfen en başa da DOĞRU Partiyi yazın. Ya bu dediğimizi yapın, ya başka öneriniz varsa onu söyleyin yapalım, ya da, lütfen gölge etmeyin…

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap