A+ A-
Yorum
10

Tezekten terazinin dirhemi

Yayın Tarihi: 19.10.2023 - 10:00

Tam 16 yıldır her gün yazarak uyarı görevimizi yapıyoruz.  Yazmaya çok mu meraklıyız? Şan’a şöhrete, paraya pula ihtiyacımız mı var?

Bir makama talip miyiz? Hayır! O zaman niçin yazıyoruz?

Ülkemizi, Cumhuriyeti seviyoruz, Badem dediğimiz ekibin “Siyasi Babalarını” biliyoruz. Bunların kökü hırsız! Bosna Yardım paralarını, deprem-sel gibi felaketlerde toplanan yardım paralarını, Deniz Feneri e. V gibi “Avrupa’da Yüzyılın Soygunu” madalyalı (!) soygunla, çaldıkları paralardan tanıyoruz. Bademlerin “Siyasi Babalarına” bakınca, aklımıza şu deyiş geliyor;

“Tezekten terazinin b.ktan olur dirhemi!”

AKP’ye dedik ki;

Cumhuriyetin, Türk milletinin yaşam tarzı olmuş değerleri ile oynamayın! Anayasa herkesi bağlar. Sakın Anayasa çerçevesinin dışına çıkmayın! Atatürk İlke ve Devrimlerinden, Ulus Devlet ve Üniter Yapıdan sakın ayrılmayın! Kuvvetler Ayrılığı ilkesinden ayrılmayın!

Yargıyı, emir altına almak gibi çağdışı bir uygulamadan kaçının! Türk Ordusunun genleriyle oynamayın. Güçlü ordunuz yoksa bu coğrafyada sizi yaşatmazlar! Devleti şeffaf ve hesap verilebilir olarak yönetin. Hırsızlığa, yolsuzluğa geçit vermeyin! Selefi, İhvancı tarikat ve cemaatleri devlet işine karıştırmayın. Başınızı belaya sokarsınız!

“Laiklik karşıtı eylemlerin odağı oldunuz” kapatılmaktan Haşim Kılıç sayesinde kurtuldunuz!

Biz, size ne dediysek, hep tersini yaptınız. Yaptınız da ne oldu?

Evet çok zengin oldunuz, hanlarınız hamamlarınız oldu, yurtdışında mallarınız mülkleriniz oldu! Ama hepsi haram. Hepsi de yabancı istihbarat örgütleri tarafından tespit edildi ve rehin konumuna düştünüz! Tehditle sizlere her istediklerini yaptırıyorlar.

Mısır’dan başlayarak, Libya-Irak-Suriye’de milyonlarca Müslüman’ı öldürdüler, milyonlarcasını evinden yurdundan kopardılar, yüz binlerce Müslüman kadına tecavüz eden ABD askerlerinin iyiliği için size dua ettirdiler.

Yetmedi, TBMM’ye gönderdiğiniz CB tezkeresi ile, yabancı ülkelerin askerlerinin Türkiye’de konuşlanmasına izin verdiniz…

22 yıllık iktidar ve ülkeyi getirdikleri durum bu! Ya Ana Muhalefet? Bunlar da en az iktidar kadar hatalıdır.

Kılıçdaroğlu dün şöyle dedi; “Kim kongreden sonra parti aleyhine konuşursa, onu partiden ayıracağım!” Demek ki Kemal Bey, kongrede yine aday olacak ve kazanacak! Bu terazinin de dirhemleri b.ktanmış!

Kemal Bey şunu hiç unutmamalıdır; Siyasette başarısızlığı ve kuru inadı ekerseniz, o tarlada sadece ayrık otu biter…” Çare bunların tamamının Türk milleti eliyle gönderilmesidir.  Bu “İhanet Dönemi” bir daha açılmayacak şekilde hesap sorarak kapatılmalıdır.

Tarih bellidir. AKP, T.C Devletini bir Ortadoğu ülkesine, Siyasal Ümmete  dönüştürecek, “Yeni Sivil Anayasa” dedikleri şeytani planı devreye soktukları an milyonlarca vatandaşımızla, Anayasamızın bizlere tanıdığı direniş hakkımızı kullanacağız. Yettiniz artık!

Görelim bakalım, el mi yaman, Türk milleti mi yaman…

Not: Çarşamba ve Perşembe günü için izin rica ediyorum.

Kasım Ayında DOĞRU Partinin Olağanüstü Kongresini yapacağız.

Onun hazırlıkları var.

Ayrıca ülkemizin çok değerli siyasetçilerinin katılımı ve Milli Yol-Adalet-DOĞRU partilerinin ittifak çalışmaları sona yaklaştı. Biraz da kendimiz için çalışalım. Cumaya görüşürüz, nasipse…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

Etiketler