SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yapamazsınız
17.05.2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Siz, “Nitelikleri ve Tarafsızlığı-Seçimi- Andiçmesi-Görev ve Yetkileri-Sorumluluk ve Sorumsuzluk Hali, Görev Süresi, Türk milleti tarafından KABUL EDİLMİŞ ve halen YÜRÜRLÜKTE olan T.C Anayasasının 101-102-103-104-105’inci maddelerinde emredilmiş ve bu sınırların dışına bir virgül bile çıkamayacak bir KAMU GÖREVLİSİSİNİZ!

Siz, Şah/Padişah/Sultan/Diktatör değilsiniz. Anayasa, Yasalar ve Türk devletinin kadim gelenekleri ile bağlısınız. Keyfinize göre bir yönetim YAPAMAZSINIZ! Haa, bazı sapıkların sizin kulağınıza fısıldadığı “Siz, bu Anayasayı onaylayan Türk milleti tarafından seçildiniz. Bu yüzden sizin iradeniz, Türk milletinin de iradesidir” saçmalığına inanıyorsanız, o zaman sizin Türk milletine DOĞRULARI söyleyip, onay almanız gerekirdi…

Örnek verelim; Türk milletinden, Cumhurbaşkanlığı için yetki istediğiniz zaman, şunları söylemeliydiniz; Ey aziz ve necip Türk milleti; “Beni cumhurbaşkanı olarak seçerseniz, ben Anayasayı kendi kafama göre yorumlayıp, uygulayacağım. Mesela, Milli Andımızı KALDIRACAĞIM. Ne mutlu Türküm diyene, ilkesini ‘görüntü kirliliği yapıyor’ diye her yerden söküp ATACAĞIM” deyip, öyle oy istediniz mi? Demediniz, yani Türk milletini aldattınız! O halde bunları YAPAMAZSINIZ…

“Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, CIA uşağı Fethullahçı Terör Örgütü ile işbirliği yapacağım. FETÖ’ye ne isterlerse vereceğim. Onlara 15 adet üniversite kurma izni vereceğim. Bakanlıkları, ‘kurulmaları Anayasaya göre yasak olan’ tarikat-cemaatler arasında paylaştıracağım” deyip, öyle oy istediniz mi?

Demediniz, yani Türk milletine doğruları söylemediniz! O halde bunları YAPAMAZSINIZ… “Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Anayasanın 2’nci maddesinde yazan Cumhuriyetimizin temel değerlerini yani, Laikliği-Hukuk Devletini-Sosyal Devletini çiğneyeceğim” deyip, Türk milletinden öyle oy istediniz mi? Demediniz, yani Türk milletini kandırdınız! O halde bunları YAPAMAZSINIZ…

“Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Türk ordusunun demokrasiye bağlı şerefli komutanlarına, FETÖ elemanları tarafından KUMPAS kurulmasına karşı çıkmayıp, suçsuz askerlerin zindanlarda yıllarca tutulmasına sebep olacağım. Türk devletinin ‘Devlet Sırlarının’ saklandığı Kozmik Odayı, FETÖ’nün piçlerine açtırıp, 833 vatan evladının PKK tarafından öldürülmesine izin vereceğim” deyip öyle oy istediniz mi? Demediniz, yani Türk milletinden gerçekleri sakladınız!

O zaman bunları YAPAMAZSINIZ…

“Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Türk milletinin malı olan Ege adalarının Yunan tarafından işgal edilip silahlandırılmasına engel olmayacağım. Suriye’den, Irak’tan, Afganistan’dan, Afrika’dan sayıları ON MİLYONU aşan kaçakları Türkiye’ye alacağım. Ekmeğinizi onlara vereceğim. Sizin milyarlarca dolarınızı bu kaçaklara dağıtıp, sizi açlığa-yoksulluğa mahkum edeceğim. Bunları da asla geri göndermeyeceğim” deyip öyle oy istediniz mi?

Demediniz, yani Türk milletine doğruyu söylemediniz! O zaman bunları YAPAMAZSINIZ… Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk milletinin alnına kara lekeler sürülmesine sebep oldunuz. DOĞRU Parti olarak hepsini Türk milletine belgeleriyle anlatacağız. Sonuç olarak, siz Türk milletini yüzümüze baka baka aldattınız.

Bu yüzden siz Türk milletinin cumhurbaşkanlığını YAPAMAZSINIZ…

Not: Sayın Kılıçdaroğlu! Sizin kapı önlerinde, güvenlik görevlileri tarafından itiş kakış görüntü vermenize çok üzülüyorum. Bunlara hiç gerek yok ki! Neyi merak ediyorsanız, ortaklarınıza sorun, öğrenin! FETÖ’yü mü merak ediyorsunuz? Akşener’e ve yardımcılarına sorun, öğrenin! SADAT’ı mı merak ettiniz? Ortağınız Davutoğlu’na sorun, öğrenin! Cumhuriyetin tüm eserlerinin nasıl üç kuruşa peşkeş çekildiğini mi merak ettiniz? Mesela Telekom soygununu mu merak ettiniz? Ortağınız Babacan’a sorun, öğrenin!

Ezdirmeyin kendinizi lütfen. Yakışmıyor CHP Genel Başkanına.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap