A+ A-
Yorum
10

Yine ve Son Kez Milli Mücadele

Yayın Tarihi: 18.08.2024 - 09:27

“DOĞRU Parti” adıyla başlattığımız “Demokratik Halk Hareketi” tüm vatan sathında örgütlenmeye devam ediyor. Yakında 81 İl’de örgütlenmiş olacağız!
DOĞRU Parti kuruluşunda alınan karar gereği iki konu bizlerin olmazsa olmazıdır;
-Vatan ortak paydasında, Anayasamızın ilk altı maddesini gönlünde, kafasında kabul etmiş her kişi DOĞRU Parti hareketine katılabilir.
Hepimizi kapsayan “Türk Milleti” çatısı altında, etnik kökenimiz, inancımız, kültürümüz, mezhebimiz herkesin kendi onurudur ve korunmalıdır.
“Türk Milleti” çatısı ve Anayasamızın ilk altı maddesiyle problemi olanların bu harekette yeri olamaz...
DOĞRU Parti kadroları Eylül sonundan itibaren 7 gün 24 saat esasıyla gençlerimizle-kadınlarımızla-tecrübeli arkadaşlarımızla her kapıyı çalıp, derdimizi-çözüm önerilerimizi vatandaşlarımıza yüz yüze anlatacaklar.
Vatanımızı-Cumhuriyetimizi-Demokrasimizi-Özgürlüğümüzü-Milli Varlıklarımızı öylesine cesurca savunacağız ki, dünya tarihine geçen “Kars Savunması” gibi nesilden nesile anlatılacak...
Çoğumuz Kanada’nın Ontario eyaletinde “KARS” isimli bir şehir olduğunu bilmeyiz! Nedense tarihimizin güzellikleri Türk gençlerinden hep saklanır!
14 Haziran 1855’te (169 yıl önce)
Rusların modern silahlara sahip Kafkas Ordusu Kars’ı kuşatır. Fakat Ruslar bir metre bile ilerleyemez. Çünkü az sayıdaki askerin yanında, sivil halk, kadınıyla-çocuklarıyla-yaşlılarıyla ölümüne direnmektedir. Kuşatma 105 gün sürer ve sonunda Ruslar geri çekilir.
O sırada İngiltere adına gözlemci olarak General Fenwick Williams, Kars’tadır.
Kanada ise İngiliz sömürgesidir.
Türklerin mücadele gücüne hayran olur ve şunları der; “Burada kadınlar, çocuklar, yaşlılar askerlerle beraber savaştılar. Böylesi görülmedi. Türklerin gerçeği, Kartacalıların efsanesini geride bıraktı...”
Kanada’da o sıralar Wellington adlı iki şehir bulunmakta idi. Aslen Kanadalı olan Williams Paşanın önerisiyle halkın da oybirliğiyle şehre, KARS adı verilir...
Değerli Okurlar;
Bu dakikadan sonra ne AKP ne MHP ne HÜDA-PAR ve diğer elemanlar demokratik çizgiye çekilebilir ne de AKP önderliği “Anayasa” üstünlüğünü, hukuk devletini kabul eder.
100 yıl önce tüm emperyalist devletler Türk Milletini Anadolu’dan kovmak, Anadolu’da Ermenistan ve Kürt Devletlerini kurmak için beraberce bize saldırdılar.
Allah’ın Türk Milletine en büyük armağanı olan Büyük Atatürk sayesinde, emperyalistlerin planlarını yırtıp attık.
100 yıl sonra tekrar saldırıyorlar.
Değişen bir şey yok!
Demokratik yolla bunların hakkından
Türk Milletinin kendi evlatları gelecektir.
Bu defa yapacağımız mücadele aynen Kars Savunmasında olduğu gibi kesin sonuç alıncaya kadar devam edecektir.
Allah, çocuklarımıza bir daha kendi içimizdeki sapkınlarla mücadeleyi nasip etmesin. Adaleti ve Hukuk Devletini zedelemeden öylesine bir mücadele vermeliyiz ki, yavrularımız hem bizlerle gurur duysunlar hem bu cennet vatanda, dünyanın saygın-akıl ve bilimle donanmış-zengin ve yardımsever özgür bireyleri olarak yaşasınlar!
Yapabilir miyiz? Rehber olarak Atatürk’ü ve yaptıklarını alırsak, başarırız...
Sağlık ve başarı dileklerimle...

Etiketler