SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor dostum zor
10.01.2022

Çaykur Rizespor'un bu kadroyla ligden düşmemesi mucize olur. 4 takımın küme düşeceğini düşünürsek son maça kadar Rizespor'un bu girdabın içerisinde olacağı kesin. Rizespor'un eski bir teknik direktörü olarak şunu söylemem gerekiyor; Rizespor'un sıradan değil, sıradışı oyunculara ihtiyacı var. Alınan 1 puan için kimse hayal kurmasın. İki duran toptan üstelik Beşiktaş'ın kaleci ve savunmasının hataları sonrasında goller bulan Rizespor'un maçta net pozisyonu yoktu. Tam tersi Beşiktaş'ın çok net pozisyonları vardı.

Ayrıca cumartesi ve pazar günü oynanan maçlardan sonra Rizespor için bu maç hayati önem kazanmıştı. Buna ilaveten eksik ve yorgun bir haldeki Beşiktaş'a karşı Rizespor daha avantajlıydı. Ancak bütün ortam Rizespor lehine olmasına rağmen 1 puan zor kurtarıldı. Bu 1 puan Rizespor'u kurtarmaz. Yukarıda söylediğim gibi sıradan oyuncularla sıradan sonuçlar alınır. Kesin takviye şart. Yol yakınken yanlıştan dönülmeli ve gereken yerlere transferler yapılmalı. Yoksa son dönemlerde çık-düş profili yine devam eder. Bu Rizeli ve Rizesporluların kaderi olamaz. Çok değerli başkanlarının kıymetini bilip destek verirseler, 4-5 transferle bu takım ligde kalabilir. Aksisi olur ise asansör takım unvanını üzerimize almış oluruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap