SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı’nın dönüşünü anlayamadım
26.10.2023

Alanyaspor maçında Trabzonspor’u nasıl buldunuz? Takım gelecek adına iyi sinyaller verdi mi?


Hoca değişikliği takıma yeni bir sinerji getirmiştir. Ancak futbolcular formsuz, bu yabancı topçular geldikleri zaman bir iki maç iyi oynuyorlar sonra düşüşe geçiyorlar. Bu maçta da onu gördük. Abdullah Avcı’yı sorarsanız göreve gelirken kolay maçları seçiyor, zora geldi mi takımı yüz üstü bırakıp kaçıyor, nitekim öyle yaptı. İnşallah yine aynısını tekrarlamaz. Gelecek adına iyi sinyaller vermedi. Alanya maçında golü biz atmadık. Golü rakip kendi kalesine attı, 3 puanı alan taraf biz olduk. Her zaman şans yanımızda olmaz. Giden hoca da bana göre başarısızdı. Bu neticeler elde edilince doğal olarak gönderildi. Görüntü olarak kadromuz iyi ama bu kadronun ne yapacağı da belli olmaz. Kozmopolit bir kadromuz var. Bu tempoda giderse başarılı olacağına da inanmıyorum. Avcı’nın gidişini de anlayamadım dönüşünü de. Sebebini açıklarsa memnun kalırız.

 

Trabzonspor’un bundan sonraki süreçte sırasıyla Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor ve Sivasspor’la karşılaşacak. Bordo-Mavililer bu 4 maçta kaç puan toplar?


Dört maçta 12 puan alınabilir ama Abdullah Avcı’nın ne yapacağını kestirmek güç. Çünkü topu devamlı geri oynayan, al ileri ver geri, al gülüm ver gülüm, laylaylom ile taraftarı oyalayan bir takım görüntüsünde. Alanya maçında sahada topçu göremedim. Bir çok kişi Berat’ı beğenirken, bir çok kesim de beğenmedi. Trabzon, eleştirileri seven bir şehirdir. İyi de oynarsanız yine size bir kusur bulurlar. Trabzon taraftarını tatmin etmek zor. Şehir olarak zor beğenen bir yapıya sahibiz. Taraftar bu skorlardan dolayı küsmüş, Alanyaspor tribünlerinde bu da görünmüştür. Bir de üst taraf ile makas açıldı. Bu da taraftarı soğutan başka bir neden.

 

Pepe için taraftarlar Nwakaeme yakıştırması yapıyor. Oyunda kısa süre kalmasına rağmen kalitesini gösterdi. Siz bu konuda neler söylemek istersiniz?


Nwakaeme ile Pepe’nin mukayese edilmesi doğru değildi. Nwakaeme kendini ispat etmiş, şampiyon kadroda oynamış bir topçu, Pepe ise yoldan geçerken panayırdan alınmış 6 aydır antrenman yapmamış, uzun süredir işi bırakmış eleman durumunda sakat bir futbolcu. Alakasız bir pekiştirme oldu. Kim bu alışverişleri yapıyorsa anlayın ki sakat çürük malları Trabzonspor’a kasıyordur. Usta kalemlere destek verelim. Eleştiri yapmak takımları toparlar. Bundan sonra eğer Trabzonspor şampiyonluğa oynayacaksa puan kaybetmeye tahammülü yok.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap