SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı'nın intiharı
7.04.2021
Oyuna iyi başlayan taraf konuk takım Kayserispor, ilk dakikalarda bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden 
sonra katı savunma yapan Kayserispor, Trabzonspor’un baskısına fazla dayanamadı.

Bakasetas’ın ayağından gelen gol ile Borda-Mavililer, 1-1’lik eşitliği sağladı. Trabzonspor’un etkili oyunu, doğru kadro ve doğru dizilişi zevkli bir karşılaşma izlememizi sağladı. Ancak Trabzonspor’un iyi oyunu galibiyete yetmedi.

Bakasetas’ın doğru mevkide oynaması bol bol pozisyona girmesini sağladı. Bu durum da Kayserispor’a zor anlar yaşattı.

Kaleci Doğan ve direkleri geçemedik. İlginç bir maç izledik. Kazanmak için yeterli golü bulamayan Trabzonspor, beraberliğe razı olunca şampiyonluk potasından tamamen uzaklaştı.

Bordo-Mavililer çok baskı kurdu, Kayserispor direndi ve kazanan olmadı. Konuk takım şanslıydı. Şanssız olan taraf Trab
zonspor’du. Mücadelesi eksik olan Karadeniz ekibinde oyuncular arasında yardımlaşma maalesef yoktu. Sonuç itibarıyla Karadeniz ekibi istediği puanı alamadı. Trabzon’un penaltısı verilmedi. Her hafta zirveyi yakalama adına önemli fırsatlar yakalayan Fırtına, bu kısmetlerden bu hafta da faydalanamadı.

Flavio oyunda başarılıydı. Hüseyin Türkmen oyunda kaldığı müddetçe iyi mücadele verdi. Bakasetas iyi çalıştı ve golünü attı.
Buna rağmen kazanamadık. Kazanabilirdik. Avcı’nın yanlış hamlesi ve ara transferi Yunus Mallı’yı alması, oynatması Avcı’nın
intiharı oldu.

Avcı’nın maçtan sonraki beyanatı, eksik mevkilere takviyeler yapılırsa gelecek sezonun şampiyon kadrosunu oluşturacakmı

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap