SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Çiçekle Bahar Gelmez
9.05.2023

Rakip Ankaragücü oyunun başında gördüğü kırmızı kartlar (hoca ve oyuncu) ile gardı düştü. Bu sezon takımın kötü olduğu bu maça da ilgi azdı. Bjelica yeni takım ortaya çıkarmaya çalışırken, sürekli bir arayış içerisinde olduğu görüyoruz.  Bu maçta da yine farklı bir kadro ile sahaya çıktı.  Konuk Ankaragücü küme düşme potasında olduğu için sıkıntılar yaşıyor. Kırmızı kartlar konuk takımın oyun planını bozdu.  İlk devrenin uzatmalarında öne geçen Karadeniz ekibi, yeni hocası Nenad Bjelica ilk galibiyeti aldı.  Trabzonspor’un gol ayakları bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında etkili olamasa da uzatma anında aradığı golü buldu. Ankaragücü eksik kaldıktan sonra savunmayı önde tutarak zaman zaman 5’li zaman zaman da 4’lü savunma yaparak Trabzonspor’a durdurmaya çalıştı.

Geçen yıl ful taraftar desteği ile sahaya çıkan Karadeniz ekibi, kötü sonuçlar alınca taraftarını küstürdü. Bakasetas’ın cezalı olduğu haftada Siopis’te maç kadrosunda yoktu. Haftaya oynanacak Fenerbahçe maçına Nenad Bjelica takımı oturmaya düşünüyor. İlk yarıyı 1-0’lık skorla önde girdik. İkinci devreye Umutla umutlu başlayan fırtına sıkıntılı günlerden sonra nihayet bu akşam yüzü güldü. İstikrarsızlık, sürekli yönetim hoca ve kadro değişikliğinden dolayı istenilen sonuçlar alınamadı.  Forvetini var ancak kanatlar ve orta saha onları doğru desteklemiyor.

HEDEFSİZ ve rotasız gibi bir Trabzonspor var. Buda oyuncuların konsantrasyon eksiliğine neden oldu. Her fırtınalı dalganın ardından mutlaka deniz durulur. Bugünde Trabzonspor üzerinde ki kara bulutları dağıttı. Bu galibiyet, moral hem de motivasyon açısında önemliydi. Ancak rakibin 10 kişi kalması bunda önemli etkendi. Nenad Bjelica takıma önemli katkılar sağlayacağını gösterdi. Bir çiçekle bahar gelmez.  Trabzonspor’un daha iyi olması ve oynaması gerekiyor. Bordo-mavili takımın yarışta olmadığı lig zevk vermiyor. Trabzonspor bu yarışın içerisinde olsaydı bu lig bambaşka  olacaktı. Trabzonspor’suz’ lig ve turnuva düşünülmez.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap