SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu tablo Avcı’nın eseri
30.04.2023

ABDULLAH Avcı’nın bıraktığı enkazı kaldıramıyoruz. Sorumsuz hocalar ile anlaşma yaparsan seni yarı yolda bırakıp kaçar. Avcı’dan hesap sorulması gerekirken, iyi duygular içerisinde uğurlanıp gönderildi. Yeni başkan, yeni teknik direktör ile kazanıp yükselişe geçmek istedik ancak beceremedik. Tam 7 aydır deplasmanda kazanamayan Bordo-Mavili takım Konyaspor karşısında kazanıp kötü gidişe dur demek istedi.  Ancak  bu isteğini gerçekleştiremedi. Bakasetas’ın gördüğü sorumsuz kırmızı kart mağlubiyetten başrol oynadı.  Yönetimin Nenad Bijelica kararı zamanla olarak yanlıştı. Gençler oynasın fikrini  bende sıcak bakıyorum ancak şuan bu doğru değil. Bütün gençleri aynı anda sahada olması bu oyuncuları bitirir. Trabzonspor sezon başında bu kadar puan toplamasa küme düşmenin bir numaralı adayıydı. Sivasspor maçının kopyası gibi bir maç oynadık. İki maçta da oyuna iyi başladık ancak sonunu getiremedik. Bakasetas’ın kırmızı kartı affedilecek bir hareket değil. Gereken cezanın en ağır şekilde verilmesi gerekiyor.

YENİ teknik adam Nenad Bjelica herkesi görme adına farklı isimlere şans verdi ancak oynayan oyuncular maç eksikliği nedeniyle istediği gibi oynayamadılar. İlk yarıda oyunun hakimi Trabzonspor’du ikinci yarı ise Konyaspor. Trabzonspor’un orta sahada oyunun kilidini çözecek oyuncusu yoktu. Hırvat teknik adam Bjelica eksik oynadığı için  savunmayı güçlendirmek için Umut Bozok’u çıkartıp yerine genç Arif Boşluk’u oyuna aldı.  Yine de Konyaspor’un ikinci golüne engel olamadı. Benim en çok merak ettiğim konu ise son haftaların en formda olan Markoviç neden forma giymedi? Eskilerin güzel bir sözü var. “Dere geçerken at değişilmez”  Abdullah Avcı bırakmak istediğinde izin verilmeyecekti. Bu takımı sen bu hale getirdin. Pisliğini temizle öyle git diyeceksin.

YENİ yapılanmaya giren Trabzonspor Abdullah Avcı yüzünden çok kötü bir sezon geçiriyor.  Gelecek sezonun hazırlığını yapsan da bu kadar dağınık hesap yapılmaz. Yeni hocaya biraz daha sabır göstermeliyiz. Bekleyip göreceğiz. Geçen sezon şampiyon olarak unutulmayacak bir şampiyonluk kutlayan Trabzonspor bu sene ne hallere düştü.  Yılların Trabzonspor’u kırılgan ve kendine güveni olmayan bir takım haline geldi. Bu takıma bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok. Denk

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap