SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dost acı söyler
30.12.2023

Takımın geleceğini iyi görmüyorum. Hem borç hem futbolcular hem teknik heyet hem de yönetim açısından başarısız bir tabloyla karşı karşıyayız. Önlem alınması lazım. 1-2 maç kazanılmayla olmaz bu işler.

Abdullah Avcı takımdan ayrıldığı zaman aynısını yaptı. Takımı yüzüstü bırakıp gitti. Milli takımı bekledi, diğer beklediği yerlerden olumlu haber alamadı, döndü geldi Trabzonspor’a. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. Sonunda kürkçü dükkanına düşmüştür. Şu anda kendisinden başarı bekleyemeyiz.

Bir de Turkuaz Medya Ödülleri’nde Abdullah Avcı’ya ödül verilmiş. Neyin ödülü bu kardeşim? Bu adama niye ödül veriyorsun? Torpille verilmiş bir başarı ödülüdür bu. Abdülkadir Ömür’e de ödül verildi. Bu da torpilli, morali bozulmasın diye verildiğini düşünüyorum.

Trabzonspor devreyi 3. sırada tamamladı. Herkes buna başarı diyor. Diğer takımlar iyi olsaydı bu takım 3’üncü sırada değil, 13’üncü sırada bile olamazdı. En kötü dediğimiz İstanbulspor bile bizden daha iyi futbol oynuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Gerçekler acıdır. Dost da acı söyler.

Devre arasında takviyeler olacak diye haberler okuyoruz. Bence hiç takviyeye gerek yok. Nasıl diğer takımlar ihtiyaçlarını transfer yaparak değil de eldeki malzemeyle gideriyorsa bizim de öyle yapmamız lazım. Şeffaf olarak borcumuz 5 milyar TL dolaylarında. Hal böyleyken transfer yapılması doğru olmaz. Borçlanmamamız lazım. Bir yanda başarı yok bir yandan borç devamlı çıkıyor. Bunun önüne nasıl geçeceğiz? Transfer yaparak mı, yoksa eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanarak mı? Karar sizin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap