SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Hazır Değil
16.07.2023

TRABZONSPOR ikinci hazırlık maçında Macaristan’ın Fehervar takımı ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Nenad Bjelica ilk hazırlık maçına göre bu maçta büyük oranda as takımda forma vermeyi düşündüğü isimlere şans verdi. Trabzonspor özellikle ilk 45 dakikada dağınık bir görüntü sergiledi. Zaman zaman oyunun kontrolünü eline alsa da topu genelde rakibine bıraktı. Bununda en büyük sebebi takımın sahaya diziliş şekli ve bloklar arasında oluşan boşluklar olarak dikkat çekti.  Yeni transfer Orsic ikinci hazırlık maçı olmasına rağmen takıma tam uyum sağlamış gözükmedi. Tabi bu maçlar hazırlık maçı olduğu için hemen yargılamak doğru olmaz. Çok kaliteli bir oyuncu ancak zamana ihtiyacı var. Benkovic hava topları gayet iyiydi. Şayet savunmada iyi bir ikili yakalanırsa Trabzonspor’a faydalı olabilir.  Trabzonspor’un genç eldiveni Muhammet Taha Tepe birinci kaleci olmak istiyorsa daha çok çalışmalı.

BORDO-Mavili takımın en büyük eksikliği üçüncü bölgede çabuk çoğalamaması olarak dikkat çekti. Genel olarak baktığımızda ikinci devrede sahada olan takım daya iyi bir görüntü ortaya koydu. İkinci devrede oyuna  giren Umut Bozok son dakikalarda kaçırdığı golü atmış olsa kazanabilirdik. Trabzon’da gönderilmesi gündemde olan Enis Bardhi harika bir frikik golü attı. Trezeguet bugün takımın en iyisiydi. Top ayağına yakışıyor ve takımı öne taşıyor. Yaptığı driplingler ile izlemeye değer. Bjelica ilk hazırlık maçında verdiği intiba ile takıma bir şeyler kattığı ve katacağının sinyallerini verdi. Sonuçta bu bir antrenman maçıydı. Lig maçı gibi keskin yorumlar yapmak doğru olmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap