SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gol ve kazanan yok
17.04.2023

YENİ yönetim plansız programsız göreve gelince böyle oldu. Zaten Abdullah Avcı takımı yüzüstü bırakıp gitmişti. Bunun üzerine oyuncularında performansından dalgalanmalar oldu. Kaç haftadır takım başarısız sonuçlar alıyor. İki maç Orhan Ak kaybetti.  Geçen hafta kaybeden İhsan Derelioğlu bu maça temkinli çıktı. Beşiktaş’ın etkili hücum silahlarına karşı özellikle sağ kanat Peres ve Larsen’in kullanarak Redmon ve Masuaku’nun etkinliğini kırdı. Trabzonspor’un her seferinde belirtiğimiz gibi bir takım için lideri yok. Sahada takımı yönetecek bir oyuncu. Orta sahada yer alan Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Siopis birbirlerinden kopuk oynuyor.. Orta alanda topu öne taşıyacak bir oyuncu yok. Buda Trabzonspor’un üçüncü bölgede çoğalamamasına ve pozisyon üretememesine neden oluyor.  Trabzonspor ilk yarıda çok pas hatası yaptı.

BEŞİKTAŞ’DA kesin kazanması gereken maçta strese girerek istediği oyunu oynamadı. Trabzonspor gelecek yılının yapılanması yapma peşinde ancak önce hoca almalı.  Bütün olumsuzluklar üst üste gelince bunun üzerine yönetimde ince eleyip sık dokuyarak hoca konusunda acele etmiyor. Gelecek adına takımı ayağa kaldıracak bir isim için yoğun mesai yapıyor.  Trabzonspor ile hedefe odaklanan Beşiktaş arasından oynanan karşılaşmada ilk yarı vasat ve cılız geçti. Beşiktaş puan peşinde Trabzonspor ise gelecek peşinde. 

FUTBOLUN kalbi Trabzon’da attı. Gol ve kazanan yok. Oyunun ikinci yarısı biraz hareketlendi. Sona doğru Trabzonspor daha etkiliydi. Abdülkadir Ömür, Markovic ve trezeguet oyuna girdikten sonra Karadeniz ekibi, üçüncü bölgede daha üretken oldu ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Geçen maçlara göre fırtına daha etkili oynadı. Bunun nedeni de Beşiktaş orta sahasının çabuk oyundan düşmesi. Bordo-Mavili takımda bazı oyuncularda performans düşüklüğü vardı. Trezeguet’in oyuna girmesi Trabzonspor’un hücum hattına önemli etki etti. İki takım kalecisi de önemli kurtarışlar yaptı. İkinci devrede oynanan futbol gelecek haftalar adına  umut verdi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap