SON DAKİKA
SON DAKİKA


Köstebeği Bırak Takıma Bak
29.01.2023

ENKAZI bırakıp nereye gidiyorsun. Bu takımı nasıl aldıysan öyle bırak Avcı. Takım mehter takımı gibi bir ileri üç geri. Hatay’a konuk olan Avcı, köstebek avında avlandı. Sen işini yap. Köstebeklerle uğraşma. Günahsız çalışanların suçu neydi ? Yine mi köstebeklik yaptılarda ki Hatayspor’a yenildik. Bordo-Mavili takım ilk yarı yelkenleri açarak planları galibiyet üzerine kurmuştu. Bulduğu golden sonra pozisyon üretemeyen Trabzonspor, soyunma odasına 1-0’lık galibiyetle gitti. İkinci yarıya çok hızlı giren Akdeniz ekibi, 3 dakika içerisinde atılan goller ile 2-1 öne geçti. Gollerden sonra bir tepki gösteremeyen takımımızda tek sorumlu Abdullah Avcı’dır. Sistemi olmayan takımın kazanması mümkün değildir. Hocanın takıma hiçbir katkısı yok.ELDEKİ oyuncuları işleyip, oynatıp, geliştirdiği bir tane oyuncu yok. Şenol Güneş Beşiktaş’tı Beşiktaş yaptı. Bizim hoca klaslara bardak yapıp kulübede bekletti.

Kulüp borçtan batıyor kimsenin umurunda değil. Hiçbir üretim yok. Oyuncuları cilalayıp parlatan usta oyuncu yok. Her hafta yazıyoruz. Bizim hoca çok inat. Kadroyu kurarken yanlış yapıyor. Avantajını dezavataja çevirdikten sonra, yaptığı yanlış hesabı düzeltmek için uğraş içerisine giriyor. Bu kadroyu dizerken doğru yap. Tekrar düzeltmek için uğraş içerisine girme. Oyuncu değişikliklerinde yine hatalısın Avcı.  Fırtına hala takım olamadı. Şampiyonluk yarışı içerisine girmekte de gelişemedi. Takımda tecrübe ve yönetim boşluğu var. Geriye düştüğümüz zaman reaksiyon vermekte zorlanıyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımlar bu kadar pozisyon vermezler. Deplasman fobimiz bitmedi. Savunma önce görevini tam yapmalıdır. Fırtına’da akan oyun yok ağır futbol oynuyoruz. Bir puana razı olan rakibin dönüşü zor olmadı. Çünkü karşısında dönen topları almakta zorlanan bir Trabzonspor vardı. Geçen yılın şampiyonu ilk yarıda attığı golle oyunu kolay kazanacağı zannetti ancak hem 3 puanı kaybetti hem de şampiyonluk şansını kaybetti.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap