SON DAKİKA
SON DAKİKA


Marek Hamsik’in Veda gecesi !
4.06.2023

İKİ haftadır galip gelen Trabzonspor,  Alanyaspor maçını da kazanarak bu sezon ilk kez üst üste üçüncü maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı. Nenad Bjelica bu galibiyetle adeta şaha kalktı. Takımda sakatlığı bulunan kaleci Uğurcan’ın yerine Muhammet Taha Tepe forma giydi. Orta alanda takımın beyni olan Marek Hamsik Akyazı’da futbola veda ederek jübilesini yaptı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Alanyaspor İlk golü attı. Trabzonspor peş peşe bulduğu gollerle karşılaşmayı 5-1’lik üstünlükle tamamladı.  Abdullah Avcı’nın takımı hormon saldığı sezonda bunalımlı günler yaşadı. Trabzonspor, Bjelica’nın yönetiminde sanki organik beslenme ile Alanyaspor’a patladı.  

KARADENİZ ekibi, Alanyaspor karşısında çok iştahlı oynadı. Sezon başında bu futbol oynansaydı belki de bu sezonun şampiyonu Trabzonspor olacaktı. Fırtına bu başarını ile eski günlerini anımsattı.    Takımlar sezonu erken kapatırken geçen yılın şampiyonu Hırvat hoca ile yeniden doğdu.  Futbol hayatına Sloven Bratislava başlayan , Napoli’de Maradona’nın varisi olarak efsaneleşen Hamsik şampiyonluk yaşadığı Trabzonspor’da 61’nci dakikada oyundan çıkarak futbol hayatını noktaladı. Futbolu şampiyonluk yaşadığı ve sevdiği Trabzonspor’da bırakarak kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırdı.  Tüm örnek oyuncular onu örnek almalıdır. Kaliteli ve karakterli bir oyuncuydu Trabzonspor onu asla unutmayacak. 

BUGÜN Trabzonspor gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısına da değinmeden geçmeyelim. Karşılaşma öncesinde Bordo-Mavili takım 53’ncü Divan Kurulu toplantısını yaptı. Çelişkili konuşmalar içerisinde geçen toplantıda Trabzonspor’un 3 milyar 380 Bin TL borcu olduğu açıklandı. Bu borç yükü ilerleyen günlerde camiayı zor günlerin beklediğinin habercisi. Hatta ödemelerde gecikmeler olursa kulübe transfer yasağı getirilmesinin gündemde olduğu konuşuldu. Başkan Ertuğrul Doğan toplantıda yoktu. Ankara’da Cumhurbaşkanının davetlisi olarak bulunduğu söylendi.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap