SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyona ne oldu ?
21.04.2023

MAÇA iyi başlayan taraf Trabzonspor’du. Oyunun başında bulduğu golle 1-0 öne geçti.  Bu golün ardından Sivasspor atağında Larsen’in rakibine yaptığı müdahale Trabzonspor’u sahada eksik  bıraktı.  Bir kişi eksik kalan bordo-mavili takım çabuk çözüldü. Yeni hocayla iyi bir ivme yakaladık derken soyunma odasına 2-1 mağlup girdik. Trabzonspor’da bu sezon hastalık haline gelen çabuk kırılma Sivasspor karşısında da devam etti. Oyuncular kafada sezonu tamamlamış gibi.  İki günlük idman ile takımın başında sahaya çıkan Bjelica’yı da bu maç üzerinden değerlendirmek ve yorumlamak yanlış olur. İlk yarı karşılıklı atılan goller ile tamamlandı.  İKİNCİ yarı bordo-mavili takımın orta sahası çok rahat geçildi. Bir takım bu kadar kırılgan olamaz. Yeni hoca takımın başına çok erken gelmesini doğru bulmuyorum. Geçen hafta takımın başında sahaya çıkan ihsan Derelioğlu takımı daha iyi hazırlamıştı. Sivasspor maçını tribünden takip etmesi lazımdı.

TAKIMIN tanımadan hemen sahaya çıkması dezavantaj oldu. Hoca kötü demiyoruz ancak çok heyecanlı ve aceleci davrandı. Sakat ve ceza oyunların fazla olması takımı etkiledi. Ancak en büyük enkazı Abdullah Avcı bırakarak tatile çıktı. Geçen yılın şampiyon kadrosu bu hale düşmemeliydi. İnanıyorum ki bu hoca takımı düzlüğü çıkarmak için büyük uğraşlar verecektir. Avcı’nın bu takıma çok büyük zararları oldu. Darmadağın etti, Trabzon’u terk edip gitti. Trabzonlu çocukları formaya küstürdün. Bu çocukları neden oynatmadın ? Hamsik futbolu bırakmak üzere. Takıma bir faydası yok. Yusuf Yazıcı bu maçta oyundan alınmamalıydı. Takım 10 kişi kaldığı anda savunmada 3 üçlüye dönse daha iyi olurdu. Gradel’i tutsak en kötü beraberlik alırdık.  Takımın en iyisi Uğurcan’dı.  Trabzonspor’un hücuma çıkardığı toplar hep kalesinde gol oldu. Ogün Temizkanoğlu’nu  yaptığı yorumlardan dolayı tebrik ediyorum. Bence Bu takımın eksikleri en iyi anlatan yorumcu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap