SON DAKİKA
SON DAKİKA


Suçlular Hesap Vermeli!
5.03.2023

SEZONA Şampiyonlar Ligi ve Lig şampiyonluğu hedefiyle başlayan Trabzonspor sezonu erken bitirdi. Daha önce oynadığımız maçlarda bize hep zorluk çıkaran Ümraniyespor, oyun düzeninden hiç kopmadan galip geldi. Emek verilip de ortaya çıkarılan başarıyı yıkmak kolaydır. Kaybedecek bir şeyin olmayan Ümraniyespor özellikle ikinci yarıda daha cesur bir futbolla galip geldi. Başkanı istifa etmiş darmadağın bir durumda olan Trabzonspor bu mağlubiyetle daha da hiç oldu. Ziraat kupası hariç müdahale verecek başka kulvarı kalmayan Trabzonspor, bu görüntüsü ile taraftarını üzmüştür. Camialar kalıcı, teknik heyet oyuncular ve yönetenler geçicidir. Hocaya 3 yıllık kontrat imzalatanlar bir adım öne çıksın ve istifa etsin. 38 yıl sonra şampiyonluk olduk ancak böyle rezil olmadık.

TRABZONSPOR ilk yarıda daha iyi oynadı. İlk yarıda oyunu kendi sahasında kabul eden Ümraniyespor ikinci devrede daha önde oynamaya başlayınca oyuna denge geldi. Konuk ekip ikinci yarıya golle başladı. Abdullah Avcı’nın her zaman ki gibi yanlış oyuncu değişiklileri, oyuncuların ödenmeyen paraları ve camianın içerisinde bulunduğu kaos ortamı sahaya yansıyınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Umut Bozok’un yerine oyuna giren Yusuf Yazıcı, yanlış mevkide oynatıldı. Gomez’i besleyecek konumda değildi. Takımın en canlı oyuncusu Abdülkadir Ömür ikinci devrede oyundan düşünce ve buna yanlış oyuncu değişiklileri eklenince Avcı takımın kaderi ile oynadı. Gomez yanlış yerde oynatılıyor. Merkezde oynaması gerekiyor.

2-0 öne geçen konuk takımda goller tavan yaptı. Diğer maçlarda izlediğim gibi Avcı her oyuna müdahalesinde gol yiyor. Önlemini önceden almalıdır. Gol yemeden oyuna zamanında müdahale etmeli. İlk yarıda önde basan bir Trabzonspor izledik. Teknik adam çakma oyuncular ile başarılı olamaz. Trabzonspor büyük camiadır. Büyük camialarının tepkileri de büyük olur. Hata yapanlar ayağını denk alsın. Takımın ne oynadığını anlayamadık. Anlayan varsa anlatsın. Abdullah hoca genelde sabırlı oyunları tercih ederdi. Artık o sabrını da kaybetmiş. Bundan sonra ne yapacaklarına kendileri karar versin. Bir takım her zaman şampiyonluğa oynamaz ancak ligin daha yarısına gelmeden havluda atmaz. Başkanın zamansız istifası bütün emekleri yok etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap