SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sumudica 3 puanı kaçırdı
23.02.2021

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Çaykur Rizespor yine galibiyeti kaçırdı. Mutlak 3 puanın amacıyla çıktığı karşılaşmanın henüz 3. dakikasında öne geçen Rizespor, skoru koruyamadı. Ankaragücü ilk yarı bitimine saniyeler kala durumu eşitledi. İkinci yarıda da eşitlik bozulmayınca her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Maçın başından sonuna kadar oyun ortada geçti. Oyunda üstün taraf yoktu diyebiliriz. Her iki takımın da çok fazla pas hatası yaptığı bir karşılaşma izledik. Kümede kalma hattından çıkmak ve uzaklaşmak isteyen iki ekibin mücadelesinde tempo haliyle yüksekti. Son 10 dakikalık bölümde bulduğu fırsatlarda son paslarda hata yapılmasa Rizespor maçı galibiyetle de tamamlayabilirdi.

Rizespor’da gol yollarındaki silahı Skoda suskun kalınca takım skor sıkıntısı yaşadığını görüyoruz. Sumudica’nın takım hücumunu daha verimli hale getirmesi gerekiyor. Rizespor’un sadece fiziksel oyunda kaldığını görüyoruz. Bu da 3 puan için yeterli olmuyor. Sumudica’nın çok dikkat çektiği duran toptan bu maçta da gol yenilmesi ironik oldu.

Rizespor sezon boyunca birçok sakatlık ve kovid sebebiyle eksiklerle mücadele etti. Fakat kurulan geniş kadronun bu sıkıntıların üstesinden gelmesi beklenirdi. Kalan haftalarda Rizespor’un kesinlikle toparlanması gerekiyor. Ateş hattı artık kapıda. Rizespor’un gelecek maça odaklanarak çıkış yolunu artık bulması gerekiyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap