SON DAKİKA
SON DAKİKA


Teknik Adam Dayanmıyor
9.04.2023

KARADENİZ ekibi bir türlü toparlanamıyor. İstanbul’da Kasımpaşa’ya konuk olan Trabzonspor aradığını bulamadı. Ev sahibi Kasımpaşa her iki yarıda attığı gollerle geçen yılın şampiyonu Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Vitor Hugo’suz Trabzonspor’dan bu kadar. Her hafta yeni hoca ile karşılaşmaya çıkan Bordo-Mavililerde makine ayarları tutmuyor. Her iki takımda da teknik adam değişikliği oldu ancak Trabzonspor her hafta hoca değişiyor. Yeni gelen yönetimin bir planı olmadığı için plansız programsız işler yapılıyor. Buda istikrasız sonuçların olmasına neden oluyor. Küme düşmeme mücadelesi veren Kasımpaşa önemli bir 3 puan aldı. Takımın başına nasıl bir hoca gelecek derseniz.  Uzun vadeli çalışacak hoca gerekli. Sergen Hoca uzun vadeli çalışmayı seven bir hoca değil. Bizim takıma yarışmacı bir ekip oluşturacak, sebat eden , takımı yüzüstü bırakıp gitmeyen, üreten hoca lazım.

UĞURCAN daha ne yapsın ?  Takımda canla başka mücadele eden Uğurcan vardı. Farkın açılmasını önledi. Bordo-Mavili takım teknik adam konusunda kararını biran evvel vermelidir. Bu işin şakası yok. İstenilen performansa biran önce çıkılmalı. Yeni gelecek teknik adam hem ekonomiyi, hem geleceği hem de takımı düzeltmeli. Şuanda takımda olmayan ruhu tekrar geri getirmeli. Trabzonspor’da radikal kararlar alınmadıkça bu işler düzelmez.  Milyon dolarları alıp kimsenin sahada yürümeye hakkı yok. Trabzonspor yönetimin biran önce planlı şekilde takımı Trabzonspor kimliğine uygun bir isme takımı emanet edip gelecek sezonun planlaması yapılmalı. Geçen seneki Trabzonspor nerede ? Bu sezonki nerede ? İnsan istese de takımı bilerek bu duruma düşüremez.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap