SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor bir adım önde
17.03.2024

Fenerbahçe şampiyonluğa oynarken, Trabzonspor ise Avrupa kupalarına katılmak için mücadele veriyor. Trabzon’un orta sahası yavaş oynuyor, daha hızlı oynaması lazım. Rakipler bu orta sahayı rahat geçiyor. Bu alanda daha sıkı savunma anlayışı içinde olmalı. Fenerbahçe’de kadro derinliği var. Fakat bunu iyi kullanamıyor.


Trabzonspor’un son haftalarda gösterdiği performans Fenerbahçe’yi strese soktu. Ortada bir müsabaka geçeceğini düşünüyorum. 3 neticelik bir maç, her sonuç olabilir. Farklı skorlar yaşanabilir. Sonucu önceden kestirmek zor.


Sezon başında Trabzonspor şampiyonluk yarışının içinde olsaydı bu maçın önemi daha da farklı olacaktı. Şu anda Trabzonspor kalan haftalarda Avrupa Ligi’ne katılmak ve gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için mücadele veriyor. İyi bir ivme yakalayan Trabzonspor, taraftarının da desteği ve isteğiyle Fenerbahçe maçından galibiyet bekliyor. Sosyal medyada iki takım taraftarları arasında bir gerginlik devam ediyor. Fenerbahçe 2010-11 kupasını Trabzonspor’a vermediği sürece düşmanlık devam edecektir. Yetkililer buna bir çare bulsun.


Maçtan bahsederken borçları da unutmamak lazım. Bu kadar borcun altından nasıl kalkılacak? Bu kadar borç varken hala daha transfer düşünülüyor. Ekonomide kan kaybına birisinin ‘dur’ demesine ihtiyaç var. Gelir giderler eşitlenmesi lazım. Her yazımızda söylüyoruz. Herkes istiyor ki adam alınsın ama borcu düşünen yok.


Gönül ister ki Trabzonspor’un borcu olmasın, şampiyon olsun, kaliteli teknik adamlar, genç ve kaliteli topçular alınsın. Ama gerçekleri de görmek lazım. Altyapıdan iyi oyuncular gelsin isteriz ama kısa sürede geleceğini de sanmıyorum. Taraftar da altyapıdan gelsin istiyor zaten.


Son olarak en kötü döneminde milli takıma alınan Eren Elmalı’nın, iyi döneminde milli takıma davet edilmemesi düşündürücü. Kesinlikle davet edilmeliydi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap