SON DAKİKA
SON DAKİKA


Transfere karşıyım
11.01.2024

Transfer söylentileri var, bu transferler Abdullah Avcı’nın başarı puanını yükseltmek için yoksa şampiyonluk için mi yapılacak? Tabloya bakıyoruz şampiyonluk iddiamız yok, bu takım küme de düşmez. Demek ki Avcı’nın puan ortalaması için bu transferler yapılacak. Arada var dünyanın farkı, bu fark nasıl kapanacak? Ben Avcı’nın puan farkını kapatacağına da inanıyorum. Milleti duygusal sömürülerle beraber avutuyor. Eğer gelecek sene için transfer düşünülüyorsa oraya da 1 sene var. Yeni yıla yeni girdik.

Mesela Beşiktaş Fernando Santos’u aldı, Rizes- por’u da şansa yendiler, bakalım bundan sonra ne olacak? Onlar Semih’i kazandı, biz ise bırak adam kazanmayı elimizdekilerden de oluyoruz. Avcı uzun süredir burada, böyle futbolcu çıkardığına şahit olamadık. Üstelik var olan adamı bile yolladı. Abdulkadir Parmak’ı yedi, Hüseyin Türkmen’i yedi. Sıra Abdülkadir Ömür’de mi? Beşiktaş adam kazanırken Trabzonspor ise kaybediyor. Bitmiş denilen Cenk Tosun bile her maç gol atıyor. Bizde Onuachu var, tam verimli zamanında dışarıya alınıyor.

Gelelim maça; Samsunspor kümeye oynuyor, Trabzonspor’un ise iddiası yok. Ancak Samsunspor çok tehlikeli. Kolay gibi görünse de zor bir maç olacak. Ancak anlamadığım konu şu: Bizim zorlandığımız rakiplere diğer takımlar 4-5 gol atarak kaza- nıyor. İstanbulspor maçı yarıda kalmasa belki de kazanamayacaktık. Ankaragücü maçını da zorla kazandık. Neden böyle oldu? Her maç ölüp ölüp dirilmek zorunda mıyız?

Avcı transfer diyor başka bir şey demiyor. Bu takım zaten borçtan batıyor, sen hala transfer diyorsun. Ben transfere karşıyım. Ayrıca aldığı adamlar da hep yaşlı. Bir de transfer etmek için takviye şart değil. Eldeki kadrodan sağ bek, sol bek de kazanabiliriz. Tabii oynatarak. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap