SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trezeguet’in Gecesi
23.05.2023

YAĞMURLU havada oynanan karşılaşma Trabzonspor üstünlüğü ile tamamlandı. Son şampiyon ligin başarılı takımlarından Karagümrük karşısında Trezeguet’in attığı goller ile rakip takımı hallaç pamuğuna çevirdi. İstanbul ekibinin hocası Pirlo adeta çıldırdı. Bordo-Mavili takım bu karşılaşmada müthiş oynayarak üstün oyununu 4 golle süsledi. Nenad Bjelica tartışıldığı haftalarda kazanarak kredisini artırdı. Yeni teknik adam altyapıya önem vererek genç oyunculara şans tanıyarak onları kazanmak istediğini gösterdi. Bunlardan Arif Boşluk 5’nci kez ilk 11’de sahada yerini aldı. Bugün Eren Elmalı’yı aratmazken hem hücumda hem de savunma uyum sorunu yaşamadı. Oyuncu zekası olarak da arkadaşlarına uyum sağladı.

BİZİM öyle taraftarımız var ki bir maç kaybedince seni tefe koyarlar. Nenad Bjelica bu hafta kaybetse belki de biletini kesecektiler. Aslında sabır her hastalığın ilacıdır. Bu tarz durumlarda aceleci davranmamak gerekir. Çünkü hem mental olarak çökmüş hem de hedefsiz kalmış bir enkaz devraldı hoca. Hoca Önceki maçlarına nazaran üçlü savunmadan vazgeçen ve Trabzonspor’a uygun olan 4’lü savunma oynayarak hem galibiyeti almasını bildi hem de kredisini artırdı.  Trabzonspor hem de ilk yarıda kaybettiği 4-1’lik maçın rövanşını aldı.  Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Bordo-Mavililer bu galibiyetle birlikte hem  moral buldu hem de özgüveni artı. 

FIRTINA Nenad Bjelica’yı almasaydı Karagümrük’ün hocası Pirlo’yu alacaktı. Trezeguet dün gecenin yıldızı oldu. Uzun zamandır kötü oynaya Abdülkadir Ömür’de gecenin iyilerindendi. Gelecek sezon için büyük bir değişim yaşanması beklenen Trabzonspor’da gidecek ve gelecek oyuncuların kulübe maliyetinin fazla olacağı ve borcun artacağını düşünüyorum.  Kim ufak hesaplar peşindeyse bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’un oyuncu kurucu, kanat oyuncusu ve golcü alması lazım. Cornelius, Sörloth gibi santrafor alınması lazım.  Transferi kim yapacaksa çok iyi analiz etmesi gerekiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap