SON DAKİKA



Haber > Dünya > Çikolata koklama makinesiyle zengin oldu

Çikolata koklama makinesiyle zengin oldu

24 Nisan 2015 Cuma - 10:02




Dominique Persoone isimli Belçika vatandaşı, icat ettiği çikolata koklama aparatı sayesinde 1 milyon 250 bin dolar para kazandı.





İcat ettiği aparatın tanesini 50 dolardan satan Belçikalı mucit, bu satıştan 1 milyon 250 bin dolar para kazandı. Dominique Persoone'nin kendisini zengin eden aparatı bulma hikayesi de bir hayli ilginç. Dedesinin burnuna enfiye çektiğini hatırlayan adam bu işin cihazını yapmaya karar verir. Bu fikri yakınlarıyla paylaşan Persoone, çeşitli engellerle karşılaştı. Herkes adamın deli olduğunu ve böyle bir cihazı kimsenin almayacağını savundu.

MUTLULUK HİSSİ OLUŞTURUYOR

Dominique Persoone, söylenenlere kulaklarını kapatıp çikolata koklama cihazını yaptı. Cihazın yanına da; nane, zencefil ve ahududu karışımından oluşan çikolata tozu yerleştirdi. Bu tozu burnuna çekenlerde kısa sürede mutluluk hissi oluştu. Bu sayede 'Çikolata Shooter' adını verdiği sete talepler gelmeye başladı. İnternet üzerinden satışlar yapan adam 3 ayda 25 bin satışa çıktı. O şimdi bu cihazın milyonlarca satacağına inanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap