SON DAKİKA



Haber > Dünya > Erdoğan 'Hamas terör örgütü değil" dedi İtalya kudurdu! Türk büyükelçiyi çağırdılar...

Erdoğan 'Hamas terör örgütü değil" dedi İtalya kudurdu! Türk büyükelçiyi çağırdılar...

25 Ekim 2023 Çarşamba - 15:15




Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında "Hamas bir terör örgütü değil toprağını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" dedi. İtalya Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, "Dışişleri Bakanı Tajani'den büyükelçiyi çağırmasını isteyeceğim" dedi





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ve destekçilerine resti çekip,  "Son yaptıkları toplantıda bir araya gelip tüm batı Hamas'ı bir terör örgütü olarak görüyor. İsrail sen bir örgüt olabilirsin çünkü bu batının sana borcu çok ama Türkiye'nin sana borcu yok. Hamas bir terör örgütü değil toprağını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İtalya'yı kudurttu. İtalya Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hamas' açıklamasına ilişkin konuştu. Salvini, "Erdoğan'ın Hamas hakkındaki açıklamaları mide bulandırıcı. Dışişleri Bakanı Tajani'den büyükelçiyi çağırmasını isteyeceğim" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap