SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ukrayna'da iki hikaye iki fotoğraf! Yaşam ve ölüm aynı şehirde!

Ukrayna'da iki hikaye iki fotoğraf! Yaşam ve ölüm aynı şehirde!

04 Mart 2022 Cuma - 11:55




Acı, hüzün, ölüm ve gözyaşının hüküm sürdüğü Ukrayna’da halk, diplomasi umudunun hala yeşermediği bilinmezliğin içerisinde sürükleniyor. Ukrayna’nın liman kenti Mariupol'de çekilen iki ayrı fotoğraf, hem yaşamın hem de ölümün arasındaki sıkışmışlığı sözler önüne serdi.





Bütün dünya diken üstünde Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarını takip ederken, yaşam ve ölümün arasında sıkışmışlığın çaresizliği fotoğraflara yansıdı.

Acı, hüzün, ölüm ve gözyaşının hüküm sürdüğü Ukrayna’da halk, diplomasi umudunun hala yeşermediği bilinmezliğin içerisinde sürükleniyor.

Ülkenin birçok şehri Rus bombardımanı altında kalırken bölgeden gelen fotoğraflar ise insanlık dramının boyutunu gözler önüne seriyor.

İKİ HİKAYE İKİ FOTOĞRAF

Yer: Ukrayna’nın liman kenti Mariupol…


Hem Rusya hem de Ukrayna için stratejik öneme sahip liman kenti Mariupol bombardımanların ardından harabeye dönmüş durumda.

Mariupol’de objektiflere yansıyan iki ayrı fotoğraf, bölgedeki durumun karmaşıklığını gözler önüne serdi. Bir yanda umudun dünyaya gözlerini açtığı görülürken, diğer yanda savaşın soğuk yüzü; kan, ölüm ve yıkım yer aldı.

Fotoğraflarda bir tarafta yeni doğan bebeğini öpen bir anne, diğer yanda ölen oğluna sarılıp onu öpen ve gözyaşlarına boğulan bir baba yer alıyor.

Kente yönelik saldırıların ardından sivil kayıpların sayısı tam olarak bilinmiyor. Ancak bölgede yüzlerce insanın hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap