SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Pazara ilgi azaldı!

Pazara ilgi azaldı!

09 Ağustos 2015 Pazar - 12:03




Trabzon’un Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan Kadınlar Pazarı esnafı, Ramazan Bayramı’ndan sonra işlerin çok durgun olduğunu söyledi.





Büyük marketlerin Trabzon’da daha çok tercih edilmeye başlandığını belirten esnaf, “Durum böyle olunca Kadınlar Pazarı’na kimse uğramaz oldu. Bunun sebeplerinden bir tanesi buradaki çevrenin fazla temiz olmamasından kaynaklanıyor. Çevre düzenlemesi yapılsa veya vatandaşı buraya çekecek bir şey yapılsa eski günlerine dönmeye başlar. Ayrıca fındık ayının gelmesi satışları olumsuz etkilemeye başladı. Daha henüz fındık haşatının toplanmasının başındayız ama pazarda fark edilmeye başlandı. Ayrıca havaların sıcak gitmesi ve nem oranının yüksek olması satışları olumsuz etkiliyor. Piyasadaki komisyoncuların yani bizlerin mallarımızı aldığımız kişiler fiyatları kafalarına göre ve fahiş fiyattan veriyorlar. Bu da pazardaki ilgiyi azaltıyor. Çünkü çok yüksek fiyatlar var. Millet indirim yapan marketlere yönelmeye başlıyor” ifadelerini kullandı.

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap