SON DAKİKA


Foto Galeri > "Belli başlı sırlarım var"

"Belli başlı sırlarım var"

17 Eylül 2021 Cuma - 12:07

Türk pop müziğinin 'Bebeto' lakaplı prensi Burak Kut, önceki akşam Bomonti Fine adlı mekanda sahneye çıktı.

1 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

Türk pop müziğinin 'Bebeto' lakaplı prensi Burak Kut, önceki akşam Bomonti Fine adlı mekanda sahneye çıktı. Kut, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fit haliyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, "Kendimi korumak adına belli başlı sırlarım" var dedi.

2 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

Burak Kut, önceki akşam Bomonti Fine adlı mekanda sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kut, pandemi dönemin kendisine artıları olduğunu söyledi. Kut, "Uzun zaman hayal ettiğim stüdyoyu hayata geçirme imkanım oldu evimde ve yıllardır bana kızan "Neden daha sık üretmiyorsun?" diyen sevenlerime karşılık vermek için yaptım bunu."

3 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

"Çokça şarkı yazdım ve bu dönemden iyi faydalandım. Yaklaşık 50'ye yakın beste yaptım. Bunların çoğu piyasaya çıkabilir durumda. Benim için verimli geçti. Tabii ki müzisyen arkadaşlarımız için ağır geçti. Biz de bunu telafi etmek için üretmeye devam edeceğim" dedi.

4 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

90'lı yılların başında genç kızların hayranlığıyla adından söz ettiren Burak Kut'un fit hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı "Yıllar geçse de Burak Kut hala aynı. Nasıl bu kadar genç kalabiliyor sunuz?" şeklindeki soruya "Kendime çok dikkat ediyorum. Çok da abartmıyorum."

5 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

"Takdiri ilahi diyorum buna. Genetik avantaj. Kendimi korumak adına belli başlı sırlarım da var. Onu da sizlere burada anlatmayacağım" diye cevap verdi.

6 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

İbo Show, Eda Özülkü, Metin Özülkü, Burak Kut, Ferda Anıl Yarkın, Ümit Sayın ve Ege’yi konuk ederek unutulmaz bir 90’lar gecesine imza atmıştı.

7 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

Sosyal medyaya damga vuran 90'ların ünlü isimlerinin arasından Burak Kut Twitter'da gündem oldu. Yıllara meydan okuyan Burak Kut'a yorum yağdı.

8 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

En çok konuşulan isimlerden olan Burak Kut hakkında atılan bazı tweetler... "Değişen tek şey yıllar, Burak Kut hala aynı."

9 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

"Ne yiyorsun, ne içiyorsun abicim. Ölümsüzlüğü mü buldun, yaşlanmayı mı çözdün?"

10 / 10 "Belli başlı sırlarım var"

"Burak Kut çıktığında 13 yaşındaydım. Şimdi 36 yaşındayım, adam benden daha genç."





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap