SON DAKİKA


Foto Galeri > Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

31 Temmuz 2020 Cuma - 11:24

Tarihler geçtiğimiz Şubat ayını gösterdiğinde eşi Ezgi Eyüpoğlu'ndan boşanan Kaan Yıldırım'ın Türkiye'nin en popüler şarkıcılarından Hadise ile aşk yaşadığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

1 / 6 Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

Aşk haberlerinin kaynağı Hadise'nin Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek ile verdiği pozu kalp emojileri ile paylaşması oldu.Kaan Yıldırım aradan geçen zamanda ilk kez Hadise ile birlikte çekildikleri fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa da "Söğüt Ağacı" yazıp siyah kalp emojisi koydu.

2 / 6 Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

KAAN YILDIRIM'IN HADİSE İLE ÇEKİLDİĞİ SÖĞÜT AĞACI FOTOĞRAFININ SIRRIHadise-Kaan Yıldırım aşkı başladığı günden beri Hadise hep kıpır kıpırdı.Sevgilisi Kaan Yıldırım'a sürekli sürprizler hazırlayıp jestler yaptı.Uzun süre aradığı aşkı Kaan Yıldırım'da bulan Hadise'nin yaptığı jestlere ve sürprizlere karşılık Kaan Yıldırım, sosyal medyadan aşkıyla ilgili herhangi bir mesaj ya da fotoğraf paylaşmadı.Ta ki Kurban Bayramı arefesine kadar.

3 / 6 Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

Yıldırım, bu haber kaleme alınmadan yaklaşık bir saat önce kendi sosyal medya hesabından ilk kez sevgilisi Hadise ile birlikte bir söğüt ağacının altında çekildikleri fotoğraflarını paylaştı.

4 / 6 Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

Fotoğrafa "Söğüt ağacı" yazıp siyah kalp emojisi koyan Kaan Yıldırım aşklarıyla ilgili herkesin beklediği mesajı da verdi.Peki neden söğüt ağacı?İşte magazinburada.net olarak burada ufak bir araştırma yaptık.

5 / 6 Kaan Yıldırım'dan Hadise'li İlk Fotoğraf!

Söğüt ağacı Latince'de Salutaris şifalı, Salvia ise “şifa veren, iyileştiren” anlamlarına geliyor.Kimbilir belki de Kaan Yıldırım, başından geçen mutsuz evlilikten sonra Hadise de bulduğu aşk ve huzur ile ruhunu iyileştirdi.Bu arada fotoğrafta ikilinin aşklarının anlaşılmasına neden olan Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek de bulunuyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap