SON DAKİKA


Foto Galeri > Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Ronaldo kesenin ağzını açtı!

14 Eylül 2020 Pazartesi - 14:54

Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Georgina Rodriguez'e evlilik teklifi için elmas bir yüzük aldı.

1 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Georgina Rodriguez'e elmas bir yüzük aldı.

2 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Yıldız futbolcunun tamamı elmas işlemeli olan yüzüğe 615 bin sterlin (Yaklaşık 5,9 milyon TL) ödediği iddia edilirken, Rodriguez'in Instagram'da yüzüğün fotoğrafını paylaşan bir sayfanın gönderisine kalp emojili yorum yapması, iddiaları kuvvetlendirdi.

3 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Futbol dünyasındaki isimlerin aldığı en pahalı yüzüklerin listesini hazırlayan bir site, Ronaldo'nun 615 bin sterlinlik yüzüğünün en pahalı yüzük olduğunu belirtti.

4 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Hazırlanan listede Jordan Picford'ın eşine aldığı 500 bin sterlinlik yüzük ikinci sırada yer aldı.

5 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Üçüncü sırada ise efsane İngiliz futbolcu Ashley Cole'ün, eski karısı Cheryl için aldığı 275 bin sterlinlik yüzük yer aldı.

6 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

Georgina Rodriguez'e olan sevgisini, "Tabi ki ona aşığım. Kesinlikle bir gün evli olacağız. Bu annemin de hayali" sözleriyle anlatan Ronaldo, 2016 yılından bu yana 26 yaşındaki modelle birlikte.

7 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

8 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

10 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

11 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

13 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!

14 / 15 Ronaldo kesenin ağzını açtı!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap