SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 Temmuz Köprüsü'ndeki polis vekil kavgasına Soylu’dan ilk yorum!

15 Temmuz Köprüsü'ndeki polis vekil kavgasına Soylu’dan ilk yorum!

31 Mayıs 2022 Salı - 13:30




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne polis ile milletvekilleri arasında çıkan kavga hakkında açıklamada bulunurken polislere ödül vereceklerini açıkladı.





15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne "Her yer Taksim her yer direniş" yazılı bir pankart asmak isteyen TİP'li milletvekilleri ile polisler arasında çıkan kavgaya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan ilk yorum geldi.

Gezi parkı eylemlerinin yıldönümünde Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ve beraberindeki milletvekilleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden aşağıya "Her yer Taksim her yer direniş" bayrağı asmak istedi. Bu sırada Köprü’de bulunan polis memurları görevlerini yaptıklarını söyleyerek bayrağın asılmasına müsaade etmedi. Olay yerinde bulunan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, milletvekilleri Sera Kadıgil ve Ahmet Şık polisle kavga etmeye başlarken yaşanan Sosyal medyanın gündemine oturdu.

“POLSİLERİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ”

Bu skandal sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan ilk yorum geldi. Sosyal medya üzerinden olayı değerlendiren Soylu polisleri tebrik etti. Twitter yaptığı paylaşımda Soylu “Bu Polis arkadaşlarımı, görevlerini yapmaları münasebetiyle ödüllendiriyoruz. HDPKK’dan meclise giren bu milletvekilleri hakkında da suç duyurusunda bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap