SON DAKİKA



Haber > Gündem > 23 Nisan'ı bale yaparak kutladılar

23 Nisan'ı bale yaparak kutladılar

23 Nisan 2020 Perşembe - 14:42




Tan Sağtürk Akademi farklı ülke ve milletlerden 100 çocukla ve değerli sanatçılarımızla 23. Nisan’ın 100. yıl dönümünü kutluyor.





Kuruluşumuzun 20. yılını kutlarken; Tan Sağtürk Akademi olarak bu fikirden yola çıkarak bu sene 100. yıl dönümünü kutlayacağımız 23 Nisan’a ve içinde bulunduğumuz özel duruma uygun olacak şekilde, sanal ortamda bir proje yaptık. Tan Sağtürk Akademi öğrencilerinin yanı sıra farklı ülke ve milletlerden 100 bale, dans ve müzik öğrencisini Beethoven’ın 9. senfonisinin 1,5 dakikalık bölümünde bale ve dans koreografileri ile bir araya getirdik. Müzik öğrencilerimiz de bu koreografilere enstrümanları ile eşlik etti.

Piyanist Anjelika Akbar, Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçıları, Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları ve müzik bölümü eğitmenlerimiz Beethoven’ın 9. senfonisinin bir bölümünü seslendirerek projemize değer kattılar.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünü böylesine bir proje ile kutlayabilmemize destek veren değerli sanatçı, eğitmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, bu anlamlı kutlamayı siz değerli basın kuruluşları ile paylaşmak isteriz. 
Saygılarımızla,

Tan Sağtürk Akademi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap