SON DAKİKA



Haber > Gündem > 902 delegeye Köşk’ü sordu

902 delegeye Köşk’ü sordu

25 Nisan 2014 Cuma - 09:28




Başbakan Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı sürecine ilişkin dün eğilimlerini aldığı büyük kongre delegelerine, “Bizler olmasak da yerimizi dolduracak a





Erdoğan’ın bu sözleri cumhurbaşkanlığına adaylık konusunda önemli bir mesaj olarak değerlendirildi. 902 büyük kongre delegesiyle dün parti genel merkezinde bir araya gelen Erdoğan, şunları söyledi: YERİMİZ DOLDURULUR “Makamlar boşalmaz. Bizim yerimiz de doldurulur. Bizler olmasak da yerimizi dolduracak arkadaşlar var. Sadece partimizde arkadaşlarımızın değil, kamuoyu yoklamalarıyla halkımızın görüşlerini de alacağız. Sonunda da Cumhurbaşkanımızla çok detaylı görüşerek bir karar vereceğiz.” ERMENİ AÇILIMI Tarihi taziye mesajı ile gündeme gelen Ermeni açılımının süreceği mesajını veren Erdoğan, “Biz tarihi sorumluluğumuzu yerine getirerek el uzattık. Sürecin takipçisi olacağız, ama şu anda top onlarda” dedi. YÜZDE 80 DESTEK Delegelerin değerlendirmeleri Köşk adaylığı konusunda yoğunlaşırken, yüzde 80’i Erdoğan’ın adaylığına destek verdi. Toplantı öncesi cep telefonları toplandı. Yoğun güvenlik önlemi alınması ve elektronik eşyanın salona sokulmaması da dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap