SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adaylar her gün artıyor

Adaylar her gün artıyor

24 Ekim 2013 Perşembe - 09:15




Şalpazarı ilçesinde Fatih Yılmaz, Abdullah Gülay, Muzaffer Türkmen ve Ahmet Yüksek Gülay AK Parti’ye belediye başkan aday adayı olmak için başvuru yap





Muhammet TAŞ Şalpazarı ilçesinde Fatih Yılmaz, Abdullah Gülay, Muzaffer Türkmen ve Ahmet Yüksek Gülay AK Parti’ye belediye başkan aday adayı olmak için başvuru yaptılar. Parti binasında birer saat ara ile başvurularını yapan aday adaylarından işadamı, esnaf Fatih Yılmaz, "AK Parti iktidarımızın Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı hizmetleri Şalpazarı’nda da hayata geçirmek için Şalpazarı Belediye Başkanlığına aday adayı oluyorum" dedi. İkinci başvuruyu yapan eğitimci Abdullah Gülay ise, "Uygulamalarıyla, politikalarıyla, sözde değil özde halkçı yaklaşımlarıyla milli, manevi ve kültürel değerlerimize bağlılığı ile Ağasar halkına hizmet için en uygun siyasi parti olarak gördüğüm AK Parti’yi tercih ediyorum" diye konuştu. Üçüncü başvuruyu yapan Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen de, "Şalpazarı’na hizmetin nasıl yapılacağını 10 yıllık bir belediye başkanı olarak çok iyi biliyoruz" dedi. Son başvuruyu işadamı, eski Geyikli Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay yaptı. Gülay, "Ülkemizin ve Şalpazarı halkının sahip olduğu tarihi, tecrübe, birikimim, maddi ve manevi kültürel zenginliğin farkında olarak ve bölge halkının teveccühünden cesaret alarak bu yola çıktım" mesajı verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap