SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti 10 Mart'ta sahaya iniyor

AK Parti 10 Mart'ta sahaya iniyor

23 Şubat 2013 Cumartesi - 09:31




Yerel seçim hazırlıklarını hızlandıran AK Parti,10 Mart'tan itibaren seçim karargahlarının sorumlularını eğitimden geçirecek.





AK Parti yönetimi, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için planlama çalışmalarını tamamladı. Bir süredir Teşkilat, Yerel Yönetimler ve Seçim İşleri başkanlıkları tarafından yürütülen ön hazırlık çalışmalarında sona gelindi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş, Ocak ayı içinde 81 ilde il seçim koordinasyon merkezi başkanlarının tespit edildiğini, Şubat ayı sonuna kadar da 923 ilçede seçim çalışmalarını yürütecek ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanının tespit edileceğini bildirdi. 10 Mart'tan itibaren sahaya inmeye hazırlandıklarını kaydeden AK Parti SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ''10 Mart'ta gerek 2010 referandumunda gerekse 2011 seçimleri öncesinde yaptığımız gibi Türkiye genelinde birçok bölgede bölge toplantıları için start vereceğiz'' diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap