SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti 15 yaşında

AK Parti 15 yaşında

14 Ağustos 2016 Pazar - 12:48




AK Parti'nin 15'inci yıldönümü bugün Genel Merkez'de 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına sade bir törenle kutlanacak.





Bugün, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 15'inci yıldönümü.15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların anısına, bu yıl kutlama programı düzenlenmedi. AK Parti Genel Merkezii'nde saat 17.00'de açık havada bir etkinlik düzenlenecek. Etkinliğe, Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu 5 bini aşkın kişi davet edildi. Törende AK Parti'nin 15 yıllık hikayesini anlatan bir film gösterilecek. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım bir konuşma yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir yazılı mesaj göndermesi ya da telekonferansla katılımcılara hitap etmesi bekleniyor.

BEKİR BOZDAĞ: ADALET VE KALKINMA MÜCADELESİYLE DOLU NİCE 15 YILLARA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından AK Parti'nin 15'inci yıldönümünü kutlayarak, bu süreçte yaşananları özetledi. Bozdağ şunları söyledi:"Bugün Ak Parti, 15 yaşında. Adalet ve kalkınma mücadelesiyle dolu nice on beş yıllara! Durmak yok yola devam. On beş yıldır Ak Parti; demokrasi,hukuk/insan haklarını geliştirmek, adalet, milletimizi/ülkemizi kalkındırmak için çalışmaktadır.

On beş yılda Ak Parti; darbe hazırlıkları, cumhuriyet mitingleri, Danıştay saldırısı, Cumhurbaşkanı seçim krizi, AYM'nin 367 kararı..., kapatma davası, 7 Şubat 2012 MİT soruşturması, gezi olayları, Kobani hadiseleri, 17/25 Aralık hukuk darbesi, MİT tırları, Irak/Suriye'deki iç savaş ve ülkemize yansımaları, ülkemizdeki terör ile ülkemize ithal edilmek istenen terörle mücadele ve en sonunda, 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünü yaşadı. Bütün bunlarla Ak Parti; milli iradeye dayanıp güvenerek, milli iradeyi namusu bilip koruyarak, demokrasiyi/insan haklarını geliştirip güçlendirerek, milletimizi/ülkemizi kalkındırarak hukuk, inanç, kararlılık ve cesaretle mücadele etti.

 


On beş senedir Ak Parti; sadece ve sadece milletimizin/ülkemizin çıkarını gözetti, milletimizin/ülkemizin çıkarının dışında çıkar gözetmedi. On beş senede Ak Parti; eğitim, ulaşım, sağlık, konut, savunma sanayii başta olmak üzere her alanda ülkemizi kalkındırmış ve refahı artırmıştır. Milletin sandıktan çıkardığı güçlü Ak Parti iktidarları/siyasi istikrarla, iyi yönetim ve bunların doğurduğu güvenle Türkiye hep kazanmıştır. Yaptıklarından dolayı Ak Parti, istikrarsız/zayıf Türkiye isteyen dış güçler ve bunların hizmetkarlarınca yok edilecek düşman gibi görüldü. Allah'ın izni/yardımı, milletimizin duası ve desteği ile Ak Parti, daha nice on beş yıllar milletimize/ülkemize başarıyla hizmet edecektir."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap