SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti adaylarını tanıttı!

AK Parti adaylarını tanıttı!

26 Eylül 2015 Cumartesi - 16:32




AK Parti Trabzon Milletvekili aday tanıtım töreni 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapıldı.





AK Parti Trabzon teşkilatı adaylarını tanıttı... AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları ‘Adaylarımızla buluşuyoruz’ sloganı ile tanıtıldı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı bayramlaşma ve aday tanıtım törenine milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Dr. Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “7 Haziran seçimleri akşamı toplantımızı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdik. Milletimizin verdiği mesajı masaya yatırdık. 8 Haziran’da ‘Haydi Bismillah’ diyerek çalışmalarımıza başladık. Partimiz AK Parti, milletin bağrından çıkmış milletin partisidir. 2001 yılına kurucu genel başkanımız cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından başlatılan ve sonsuza kadar devam edecek harekettir. Kuruluşundan beri teşkilatımızdan çok kahramanlar çıktı. Yeni bir seçim arefesindeyiz. Yerli ve milli adaylarımızla, aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla yola devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap