SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti bürosuna silahlı saldırıya ilişkin Kurtulmuş'tan açıklama

AK Parti bürosuna silahlı saldırıya ilişkin Kurtulmuş'tan açıklama

22 Nisan 2023 Cumartesi - 16:07




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti bürosuna gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin basın açıklaması yaptı.





Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle; Bu saldırılar sadece bir partiye karşı değil burada Kocasinan temsilciliğimizden bahsediyoruz. Adana'da Çukurova ilçe binamızdan bahsediyoruz. Bu saldırısadece AK Parti'nin kurumsal kimliğine karşı yapılmış bir saldırı değildir. Bu saldırı Türkiye demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır. Türkiye'de seçimlerin güvenli, huzurlu bir şekilde yapılmasına gölge düşürmek isteyen çevrelerinin ekmeğine yağ sürecek hain saldırılardır.

Bunların telin ediyoruz, kınıyoruz. Arkasında kim ya da kimler varsa bunların en kısa süre içerisinde yargının önüne çıkarılmasını temenni ediyoruz. Biz AK Parti olarak kurulduğumuz günden itibaren vesayetlerle mücadele ederek, demokrasi dışı çevrelerle mücadele ederek, can pahasına bir mücadele vererek bugünlere kadar geldik.

Türkiye'de partimizi alan çevrelerin aynı zamanda Türkiye demokrasisini de hedef aldığını biliyoruz. Türkiye'de geçmiş dönemde vesayet odaklarının 17/25 Aralık'ta daha önceki yıllarda partimizin kapatılması davası sürecinde ondan sonraki süreçlerde, 27 Nisan muhtırası sürecinde ve 15 Temmuz darbe sürecinde kast ettikleri şey sadece Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti değildi. Kast ettikleri Türkiye demokrasisiydi. Türkiye'de milli iradenin önüne bir takım engeller koymaktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap