SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti Rize Teşkilatından HES projesine rest

AK Parti Rize Teşkilatından HES projesine rest

27 Kasım 2023 Pazartesi - 13:17




Ak Parti Rize ''Bu Proje Yapılamaz'





Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan hidroelektrik santral (HES) projesini AK Parti Rize Teşkilatı protesto etti. İl başkanı Hikmet Ayar, “Bu proje olmayacak” dedi

HALKA RAĞMEN İŞ OLMAZ

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Dereköy mevkisinde yapılması planlanan HES projesine karşı AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, parti teşkilatı ile birlikte bölgede basın açıklaması gerçekleştirdi. Projeye karşı olduklarını vurgulayan Ayar, “Sadece AK Parti değil, bu bölgenin tamamı, diğer partileri yöneticileri de aynı düşünüyor. Çünkü halka rağmen iş yapılamaz” dedi. 

TURİZMİ BALTALAYACAK

Ayar, “Proje, 12 kilometre bir tünel ve o tünelden çıkan tüm malzemelerin döküleceği alanların tamamını işgal ederek, yok edecek. Bu da turizm destinasyonu olması gereken alanların ise yok edilmesidir. Bütün bunlara baktığımız zaman halkın da talepleri bu yöndedir. Diğer siyasi partiler de aynı düşüncede. O zaman ‘bu proje olmayacak’ diyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap