SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu görevden alındı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu görevden alındı

26 Haziran 2024 Çarşamba - 17:25




AK Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlattığı değişim süreciyle birlikte yenilenme adımlarını kararlılıkla sürdürüyor. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu görevden alındı.





AK Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlattığı değişim süreciyle birlikte yenilenme adımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Yeni atanan il başkanları, teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu değişikliklerle AK Parti, halkın beklentilerine daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen bu yenilenme süreci, partinin gelecekteki stratejilerini de şekillendirecek.

Urfa'da il başkanı görevden alındı

7 ilde değişen il başkanlarının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, görevden alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan değişim mesajı vermişti


31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız." sözleriyle değişim mesajı vermişti.

Cumhurbaşkanı, değişimin 'kırmadan, dökmeden' olacağının altını çizmişti.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap