SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ak Parti Trabzon’da Erdoğan’a Yük!

Ak Parti Trabzon’da Erdoğan’a Yük!

01 Kasım 2023 Çarşamba - 08:03








Trabzon AK Parti’de belli ki önemli bir kriz var…
Bu kriz bugüne kadar dışarıya yansımamış…
Fakat halı sahada il başkanı Sezgin Mumcu’nun yöneticisi Nihat Yılmaz’a yönelik yaptığı hakaretin sonrasında ortaya çıkan tartışmanın istifa ile sonuçlanması Trabzon siyaset kamuoyunda bomba etkisi yarattı..
Bir il başkanının bir yöneticisine halı sahada pas atmadığı için ”Sen çık ta kızın oynasın” şeklinde hitap etmesi af edilecek bir hata değil…
Hiç yakışık almadı…
Üzerine da hakaret ettiğiniz yöneticiden özür dilemeniz gerekirken üzerine birde haklıymışsınız gibi o yöneticinin  istifa etmesini  istemek karşısında “Pes “dememek mümkün olmuyor tabi ki..
O nedenle bizde konuyu gündeme getirdik..
Ama gelen telefonlardan gördük ki  Trabzon AK Parti il yönetiminde büyük sorunlar yaşanıyor. Yönetim birlikteliğini ve teşkilatlar üzerindeki inandırıcılığını kaybetmiş, 2002 yılından bu yana en güçsüz bir il yönetimi.
İddialar şu ki yönetim kendi içerisinde parçalanmış toplantılarını 4-5 kişi ile yapar durumda. Partiyi İl Başkanı Mumcu ile teşkilattan sorumlu yardımcısı Bayram Öztürk yönetiyormuş.
Öztürk ne derse Mumcu onu yapıyormuş vs…
AK Parti Trabzon İl yönetiminin bu görüntü ile yerel seçimlere girmesi halinde büyük bir kan kaybı yaşanacağını söyleyenlerin sesine kim kulak verir bilinmez ama belli ki  Trabzon il yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinde yük olacak... Görünün koy kılavuz istemiyor. Bugünkü başkan ve yönetimine kefil olarak atayanlar düşünsün.
Tabandan yükselen ses  şu;
Teşkilat Başkanı Erken Kandemir duruma bir el koymalı...
Bu arada İl Başkanı Mumcu’nun Büyükşehir adaylığı içinde “ Neden olmasın” dediği kulislere yansımış durumda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap